icon

Antikoncepcia Ebelya - skúsenosti, rady

kuriatko333
18. apr 2017

ahojte kočky rada by som sa spýtala na pár otázok ohladom antiky. beriem to prvý x take ak vyzniem ako blbka predom sa ospravedlnujem 🙂 prvú tabletku som si vzala v sobotu v prvý den menštruácie a zaujíma ma že či zo zadnej strany určené dni musím brat aj v ten den? nakolko som vzala v sobotu utorkovú kedže som si to nepreštudovala . pýtam si je to len kvôli prehladu písané alebo sa to musí dodržiavat . dalej by ma zaujímalo či musím brat v rovnaku hodinu či nemôžem hned zrána ked beriem aj vitámíny. a posledná otázka prosím nejaké skusenosti stouto anti nakolko nikde som na nete nenašla dakujem

iwka678
18. apr 2017

ahoj tak neviem tuto som nebrala ale odpoviem ti na otazky ktore viem takze ak su tabletky rovnakej farby je jedno ci zoberes tu na ktorej je utorok alebo sobota...ak su farebne rozlisene mala by si brat ten den ktory je ..ale je to dobre aj na to ak nahodou zabudnes ci si tabletku zobrala alebo nie tak sa len pozries ci mas v dany den prazdnu priuehradku...no a mala by si brat v rovnaku hodinu alebo aspon v rovnaky cas dna rano alebo vecer a jasne ze mozes brat rano kedy aj vitaminy...budes mat pravidelnejsi menzes ak budes brat v tu istu hodinu

laurasamkova
18. apr 2017

Ahoj, ja ju uz beriem presne rok.
A ziadne vedlajsi ucinky: bolest hlavy... atd sa u mna neprejavili.
Mala by sa brat aspon v urcity cas stale.

dema4016
14. jún 2017

@laurasamkova Ahoj mohla by si mi poradiť ohľadom Ebelye? Minulý mesiac som ju začala brať, predtým som užívala Novynette, ale Dr. mi ju zmenil za Ebelyu. Počas užívania som zatiaľ nezaznamenala nič, len teraz som ostala trochu mimo, teraz keď som dostala menzes, tak ho mám veľmi slabý, len také akési špinenie, bolesť v podbrušku mám, aj celkovo sa cítim ako keď mám menzes, len som vyvalená z toho špinenia, doteraz keď som užívala antiku, tak som mala menzes normálny, a teraz iba akési špinenie, nemáš s tým nejakú skúsenosť, či mám ísť k Dr, ale keď som ju normálne užívala, ani som nezabudla zobrať tabletku, ani som nezvracala ani nehnačkovala, tak neviem či sa mám obávať alebo nie. Ďakujem

laurasamkova
25. jún 2017

@dema4016
Ahoj, v tomto neviem moc poradit.
Ja mam stale rovnaky menzes, sice je pravda ze o nieco slabsi ako ked som ju nebrala
Zajdi radsej k DR

dema4016
25. jún 2017

@laurasamkova
@laurasamkova už to mám vyriešené, bol to len poplach,

gabona1
3. júl 2017

Ahoj, ja som sa rozprávala o tejto antikoncepcii s lekárom a spomínal, že je tam hormón, ktorý zvyšuje libido. Čo sa mi zdá fajn, pretože pri väčšine antikoncepcií človek stratí chuť...Opýtaj sa možno aj v lekárni, mne vždy dobre poradia v dr.max..ja tam riešim veľa vecí, keď sa mi nechce utekať k lekárovi..

veronciak
18. aug 2017

Pekný deň, dievčatá 🙂
ak by ste niektorá mala záujem mám doma Ebelyu na 1 mesiac, žiaľ musela som vysadiť tak mi ostala 🙂
exp: 08/2018
Ja som ju kúpila za 7,20€, tak by som ju rada predala za 6 🙂
osobne viem doručiť do Kežmarku a do Popradu 🙂
po príp. dá sa aj dohodnúť 🙂
Ďakujem 🙂

eliska1986
22. aug 2017

@veronciak
Je to este aktualne?

veronciak
20. sep 2017

@eliska1986 , ak máš ešte záujem je to aktuálne 🙂

katarinka243
5. nov 2017

ahojte kočky aj mne ostalo jedno balenie nakolko mi táto kráska robila neplechu 🙂 5e za balenie

somema
11. apr 2023

ahojte, tiež mam 2 blistre a je mi to luto vyhodit, posuniem za 12 eur obe exp 06 2024

somema
Autor odpoveď zmazal
somema
11. apr 2023

@gabona1 to môžem potvrdit, pocas uzivania som mala extremnu chut 🙈

natalia886
9. sep 2025

Zdravím ma prosim niekto momentálne na predaj Ebelyu?

natalia886
9. sep 2025
@somema

ahojte, tiež mam 2 blistre a je mi to luto vyhodit, posuniem za 12 eur obe exp 06 2024

@somema máte ešte na predaj ? Odkiaľ ste