icon

Antikoncepcia KarHla - skúsenosti

31. jan 2023

Ahojte, aké máte prosím skusenosti? Moc som toho na internete nenasla. Dr mi ju predpisal, mam 2 deti.

jelenec448
31. jan 2023

Ja ju užívam dlhodobo a som spokojná. Zatiaľ žiadne nežiadúce účinky, takže ja môžem len odporúčať.

mandymoore123
31. jan 2023

Aj ja som ju používala dosť dlho. Neskor mi už predpisovali karhleight. S oboma som bola spokojná

autor
31. jan 2023

@jelenec448
@mandymoore123 ďakujem dievčatá. A prosím Vás čo pleť a priberanie? Pomohla k lepšej pleti? A nepribrali ste po nej, popripade nezavodnili ste sa?

mandymoore123
31. jan 2023

Nemala som s váhou alebo tak problém a pleť tiež ostala aká bola

jelenec448
31. jan 2023

U mňa váha rovnaká a pleť takisto.

natalkinmarek
4. jún 2023

Ahojte . Už rok užívam Karhlu vždy poslednú tábletku som zjedla nedeľu od pondelka do nedele pauza cez pauzu menzes mo vždy prišiel stredu čiže na 3den .
No dneska som mala zjesť poslednú tábletku čo som aj zjedla lenže som začala krvácať +take hnedé spinenie ? Mali ste to niektorá? Či to je už menzes slebo prečo zrazu taky škôl do toho keď do terat bolo dobre ?

caterin
5. mar 2025

Dobry den dievcata, chcem sa prosim opytat, lekar mi zo zdravotnych dovodov predpisal tuto antikoncepciu. mam 46 r. a mam teda obavy z neziaducich ucinkov. Piste ze ste spokojne.... prezradite mi prosim niektora vas vek ? 🙂🙂

jelenec448
5. mar 2025

Ja ju beriem s prestávkou už vyše 10 rokov. Úplne bez problémov od začiatku, žiadne nežiadúce účinky. Tiež mám 46 rokov.

caterin
6. mar 2025

@jelenec448 dakujem za odpoved, ja som sa toho radsej vzdala .....

natalkinmarek
6. mar 2025

@caterin ja ju mám 3roky a začala som mať teraz problémy ale mám 26rokov

caterin
7. mar 2025

@natalkinmarek dakujem za odpoved, drzim palce... a hlavne zdravie