icon

Antikoncepcia Maitalon a slabá menštruácia

olgaa123
18. júl 2020

Ahojte. Predvcerom som zacala brat antikoncepciu Maitalon, prvy den ako mi zacala menstruacia. Vzdy som mala silne krvacanie prve 2 dni, teraz ked som si dala prvu tabletku, tak zacala som ich mat strasne slabe, alebo take ze raz su a raz nie su. Je to normalne? Alebo mozem byt tehodna? Strasne sa bojim.
Dakujem.

helcanw
19. júl 2020

@olgaa123 Ja som brala Maitalon pred 6 rokmi. Brala som ju rok a nemala som s ňou absolútne žiadne problémy. Menzes vždy na čas,pravidelný intenzitu bola určite menšia ako bez nej.

veronikaszabova
19. júl 2020

@olgaa123 je to normalne, lebo si si nasadila hormony 🙂
Tiez beriem Maitalon

olgaa123
autor
19. júl 2020

@veronikaszabova cize je to normalne ze hned ako som zacala ich brat, tak menstruaciu mam ovela slabsiu ? Som myslela, ze to moze byt az po nejakom case a nie hned 🤔

olgaa123
autor
19. júl 2020

@veronikaszabova a vsimla si si nejake zmeny ked si zacala brat maitalon? Napriklad si pribrala alebo nieco ine? 🙂

veronikaszabova
19. júl 2020

@olgaa123 ziadne zmeny nepocitujem. A to ho beriem s prestavkami cez 10r - prestavky --->> planovane tehotenstvo. 🙂

Menzes - ja poslednu tabletku doberiem v pondelok, menstruacia pride v sobotu. Sobota a nedela taka light, pondelok silna. Utorok si davam nove tabletky, menzes sa zmeni len na taky vytok 🙂
Cize vsetko mi trva tak 4 dni.

olgaa123
autor
19. júl 2020

@veronikaszabova lebo ja som ich mala len jeden den take normalne a potom uz len take spinenie a to vzdy som ich mala dost silne. Tak som sa zlakla.

veronikaszabova
19. júl 2020

@olgaa123 neboj, vsetko je OK 🙂

olgaa123
autor
19. júl 2020

@veronikaszabova dakujem 🙂

kapusta90
Autor odpoveď zmazal
mary2506
25. júl 2022

Ahojte, prosim vas je to normalne, ked po prechadzani z drovelisu na maitalon spinim krvacam slabulinko? Mimo 7 dnovej pauzy? Maitalon beriem len cca tyzden. Dakujem

fiafia
25. júl 2022

@mary2506 normálne

fiafia
25. júl 2022

@kapusta90 čo znamená po dlhšej pauze?

jajka888
Odpoveď bola odstránená
tatianab24
14. júl 2025

Ahojte žienky, brala som Maitalon roky dozadu .. teraz som ho začala užívať, druhý mesiac konkrétne a menštruácia mám slabú, slabé spinenie ale 11 stý deň .. má niekto podobnú skúsenosť? Ďakujem 🙂