Antikoncepcia Natalya
Ahojte chcem sa opýtať vás ženy ak stým mate nejakú skúsenosť dnes som bola u gynekológa dala som si predpísať antikoncepciu no vysvetlil mi iba pár vecí napr ze ju mam brat 3 týždne a potom na 7 dní vysadiť no som po pôrode 2 mesiace robil mi sono (brucho) povedal mi ze o 14 až 20 dní sa mi ma dostaviť menštruácia neviem ci mam začať brat tu antikoncepciu od zajtra alebo mam počkať a až po msnstruacii asi nerátal stym že si ju hneď pôjdem do lekárne vybrať..
Takže teraz neviem co mam robiť lebo vôbec som ho nepochopila 😁 ak mi viete pomôcť poradiť 😇 a ešte ake mate skúsenosti s antikoncepciu natalya ak niekto takú bral
@foxy123 ano mas ckat na menstruaciu, zacat brat 1.den krvacania. Precitaj si letak aj na nete.
@miskamicha dobre ďakujem
@foxy123 ahoj,možem sa opytať?berieš tu antikoncepciu natalya?aj ja ju mám predpísanú prvý krát ju idem brať a nerozumiem kde na blistri je šípka v ktorom smere začat to balenie, v letáku píšu že podĺa dna kedy začne Ms na prvý deň a pokračovat v smere šípky no tam źiadna nieje,ďakujem za radu.
@mirka28mima80 ahoj nie neberiem ju ale môj doktor povedal že mám začať v pondelok aby som to mala presnejšie ale inak je to na mesiac tak ten celý mesiac ju ber normálne každý deň a potom po mesiaci si daj pauzu ako na menštruáciu a potom zas začni ja som to robila tak ten mesiac ale radšej sa spýtaj svojho lekára .. on ti to nepovedal?
Ahoj,ďakujem za odpoveď,začala som užívať prvú v nedeľu,na začiatok menštruácie,no dúfam som si vybala tú správnu nedeľu keďže na blistri nieje v akom smere začat a pokračovať alebo to je jedno?predtým som mala aj iné tabletky a krásne tam boli šípky v akom smere íst no tu nieje nic,
@mirka28mima80 to aj mna zaujima. Ako si to vyriesila?
Mne nesadla Natalya,ak by niekto chcel píšte
@livia123457 zdravím. Môžem sa spýtať prosím prečo nesadla? Mali ste nejaké vedľajšie účinky?

Ak si si čítala leták je to tam vysvetlene... HAK sa berie od 1. dňa MS