icon

Antikoncepciu beriem 10 rokov a nedostala som menštruáciu

jankale
11. mar 2018

Ahojte babenky potrebujem poradiť,užívam antikoncepciu 10rokov a doteraz som nemala žiadny problém až dodnes,nedostala som menštruáciu,asi pred 5mesiacmi som začala špiniť na začiatku menštruácie počas nej nič a keď mala končiť tak som začala trochu špiniť,potom som mala pravidelne až doteraz,neviem čo sa stalo.Pomoooc😓

evkao
11. mar 2018

my ti tu asi nepomozeme, jedine skocit na vysetrenie ku gynekologovi ... a tehotna byt nemozes? Ani antikoncepcia nie je 100%na...

ibrunova
11. mar 2018

Mne sa to stalo, po dlhých rokoch užívania, dr. mi povedala, že už asi hormóny z anitky mi nepasujú a dala mi inú. Ale mne vynechala 2 krát, v priebehu pár mesiacov, povedala som jej to až na preventívke,kvôli tomu som tam nešla.

jankale
autor
11. mar 2018

@ibrunova Ja asi počkám na ďalšiu a ak nedostanem tak zájdem za lekárom,ale zaujímavé na tom je že keď som mala dostať tak ma bolela hlava a bolesti v podbrusku ako pred každou menštruáciou

jankale
autor
11. mar 2018

@evkao Tehotná?Ja už mám dvoch chlapcov (10-11) a úplne mi to stačí a antikoncepciu som začala užívať aby som nebola tehotná.😓

evkao
11. mar 2018

@jankale tak jedina zarucena antikoncepcia je absencia 😀 poznam osobne jednu kocku, ktora uzivala antiku a tehotna ostala, mala jeden mesiac nejake zaludocne tazkosti - a dva mesiace nato zistila, ze je v tom 🙂 ale je pravda, ze to je skor vynimka, muselo by sa stretnut viacero faktorov spolu, neboj ;)

ibrunova
11. mar 2018

@jankale aj u mňa to bolo tak. Neboj, asi len bude treba zmeniť.

ebi88
11. mar 2018

Moze sa to stat, to je hormonmi, mozno bude treba zmenit.

jankale
autor
11. mar 2018

@ebi88 tak že dobre si myslím že nemozem by tehotna?😓

ebi88
11. mar 2018

@jankale tak ked vies ze si nevynechala tabletku, riziko je sice vzdy, ale skor nie.

anonym00000
7. júl 2022

@jankale bola si vtedy tehotná?