icon

Belara a dlhodobé krvácanie

sisamichaela
7. feb 2026

Ahojte chcem sa opýtať doktorka mi nasadila belaru antikoncepciu ale ide o to že od prvého dňa menštruácie som začala užívať beriem to už 8 dní ale stále krvácam nie a nie to prestať. Volala som pani doktorke pretože mi bolo znej aj dosť zle tak povedala že to mám vysadiť vysadila som a krvácanie stále neprešlo . Nerozumiem tomu má stym niekto skúsenosť kedy prestane to krvácanie ak som už aj vysadila to ?

danielad9
7. feb 2026

Pri nasadení je úplne normálne že krvácaš. Ja som krvácala celý mesiac až do nasledujúcej pauzy. Po pauze sa to dalo dokopy. Tým vysadením si si to mohla celé rozhodiť

sisamichaela
autor
8. feb 2026
@danielad9

Pri nasadení je úplne normálne že krvácaš. Ja som krvácala celý mesiac až do nasledujúcej pauzy. Po pauze sa to dalo dokopy. Tým vysadením si si to mohla celé rozhodiť

@danielad9 aha ďakujem a to pri každej antikoncepcii je to takto že na začiatku môže byť celý mesiac krvácanie ? Ja som to ešte nikdy nebrala a teraz čo som to visadali myslím si že krvácam o niečo viac ako keď som to brala a už neviem čo mám robiť už to bude 12 deň čo vkuse krvácam .

danielad9
8. feb 2026
@sisamichaela

@danielad9 aha ďakujem a to pri každej antikoncepcii je to takto že na začiatku môže byť celý mesiac krvácanie ? Ja som to ešte nikdy nebrala a teraz čo som to visadali myslím si že krvácam o niečo viac ako keď som to brala a už neviem čo mám robiť už to bude 12 deň čo vkuse krvácam .

@sisamichaela každá žena to ma inak ale áno to krvácanie je pomerne dosť bežné