Escapelle a zvýšená chuť do jedla
Ahojte, prvý raz som užila túto tabletku, pre istotu. Mali ste niektorá iba jednu jedinú zmenu a to nástup veľkej chuti na jedlo? Nemám žiadne nežiadúce prejavy, žiadne nežiadúce účinky sa nejavia, iba som ostala tak hladná, že sa nemôžem dojesť. Som samozrejme rada, že nemám iné prejavy, ale má niektorá rovnakú skúsenosť?
@viole áno. Tu tabletku som mala 2x, presne toľko krát aj väčšiu chuť do jedla
@viole áno. Tu tabletku som mala 2x, presne toľko krát aj väčšiu chuť do jedla
@anonym_6dd3e6 ďakujem ti za odpoveď 🙂 Spýtala som sa aj na inom fóre, kde bol aj odborník prítomný a povedal, že to je najlepšie, čo sa môže udiať, lebo to znamená, že tabletka účinkuje a telo ju prijalo veľmi dobre. Zvládla si tabletku bez nepríjemných nežiadúcich príznakov?
@anonym_6dd3e6 ďakujem ti za odpoveď 🙂 Spýtala som sa aj na inom fóre, kde bol aj odborník prítomný a povedal, že to je najlepšie, čo sa môže udiať, lebo to znamená, že tabletka účinkuje a telo ju prijalo veľmi dobre. Zvládla si tabletku bez nepríjemných nežiadúcich príznakov?
@viole napinalo ma na zvracanie a mala som silný menzes

Preco to hneď pripisujem tej tabletke?moze byť za tou chuťou hocičo iné.je to aj v nežiadúcich účinkoch v príbalovom letáku?