icon

Funguje Cyclotest 2?

pardelova
27. mar 2014

Funguje to???

vlantra
27. mar 2014

ja som si objednala cyklotest baby. čakám každú chvíľu balíček. podľa mňa je to dobrá vec. pýtala som sa aj mojej gynekologičky, že čo si o tom myslí a povedala mi, že viaceré pacientky ho majú a veľmi si ho chvália. my sme objednávali z ebay a vyšiel nás oveľa lacnejšie.

betka28
28. mar 2014

Ahoj, ja tiež môžem iba odporúčať ten prístroj, začala som používať až po pôrode a mám iba dobré skúsenosti. 🙂 Fakt je to šikovný prístroj a mne sa veľmi páči, že je to úplne prirodzená metóda...keď sa jedná o také vecičky, tak radšej kupujem od spoľahlivého predajcu. Možno je to takto drahšie, ale pre mňa to znamená kvalitu a istotu. 🙂

dranna
30. mar 2014

caute, to je super, ze je nas tu uz viac a viac, ktore pouzivame cyclotest2PLUS.
ja to mam z http://www.antikoncepcia-cyclotest.sk/ a bol k tomu aj slovensky navod!

@pardelova ANO funguje to! mozem potvrdit. ja to mam uz vyse 4 rokov a mam kamosky ktore to maju tiez a su velmi happy, ze to maju 😎

misaelka
30. mar 2014

mne to pride ako blbost ale to je vec nazoru. ja by som tomu neverila.

leanaaa
10. apr 2014

Caute baby, samozrejme, že to funguje!!!! Bez toho malého prístroja už ani neviem predstaviť môj život! Vrelo odporúčam každému!!!

sonya79
11. apr 2014

caute, som tu nova ale vidim diskusiu o cyclotest 2plus, co ma potesilo 🙂
Ja ho pouzivam uz 2 roky a fakt je to super pristroj. Zatial sme nechceli otehotniet a ani same neotehotneli 😎

janulik77
14. sep 2014

môžem ho používať ak isto viem, že mám ovuláciu občas inak? lepšie povedané, viem kedy približne prebehla ovulácia a ak nedostanem na 29 -ty deň tak nestresujem 😀

sandy3
16. sep 2014

Ahojte,ja mam tiez cyclotest2 uz 3 roky a je to super spolahliva vec.Nechcela by som uz nic ine,najma nie hormony.Tiez som ho kupovala u overeneho predajcu ako je antikoncepcia-cyclotest.sk. Mate aj moznost poradenstva,co vam inde nedaju a su fakt zlati.Zo zaciatku som mala otazky a vzdy mi ihned pohotovo poradili.Poznam viac bab co to maju odtial a su spokojne.

zuzulik27
10. mar 2015

baby a ako to funguje? ukazuje plodne dni uz niekolko dni pred ovulaciou? ci si to musim odratat sama? a je to naozaj tak ze ked ukaze uz po ovulacii neplodny den tak je istota ze neotehotniem? ci aj tak mam dat kondom? prosim prosim dajte mi vediet, manzel je objednany na vazektomiu, ale este by sme toto skusili. dakujem

cmulinko
26. sep 2015

Dievcata vie mi niekto poradit co robit ak som nechtiac dnes stlacila tlacitko start dlhsie ako som mala a dostala som sa na den 1.dnes som 13 den a chcela som si zaznacit plodny hlien ale akosi som zazmatkovala a tak z tohoho vznikol den prvy.

drotenka
3. nov 2015
Používateľ drotenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od drotenka.

Ja mam tiez s Cyclotestom 2 super skusenost 🙂 objednavala som si ho cez internet, takze mi prisiel pekne domov, nemusela som nikde chodit, co bolo velke plus. A hlavne pokym som ho pouzivala pravidelne kazde rano, tak som pomaly ale isto spoznavala svoje telo a ako to tam funguje a co sa prave v nom deje 🙂 Je velkym pozitivom aspon pre mna, ze to nie su ziadne hormony, ktore som si kvoli srdcovym problemom nikdy ani nemohla dovolit brat a dalsie pozitivum, ze cyclotest nema ziadne vedlajsie ucinky, co ma tesi asi najviac.. A jeho ovladanie je naozaj jednoduche a prehladne 🙂 @cmulinko skus zavolat na servisnu linku cyclotestu urcite ti budu vediet poradit 🙂 ja som im tam tiez uz parkrat volala, ked som zazmatkovala..

baja15
9. nov 2018

Ahoj, viem že téma je už 3 roky stará ale skúsim. Máte niektorá skúsenosti s Cyclotestom počas dojčenia? Ja ho skúšam prvý mesiac a ukazuje mi 36 deň pričom všetky označil ako "vysoko plodné" a teplota lieta hore-dole o 0,5 stupňa. Dojčím dcérku ale počas noci sa budí minimálne, väčšinou vôbec takže tých 6 hodín pred meraním sa snažím dodržať.

meg_junova
13. jan 2019

@dranna ahoj, prosim ta a ten cyklotest je ako antikoncepcia spolahlivy? Ked mas plodne dni, chranite sa a ked neplodne, je to ok? Nemusim sa bat otehotnenia? Na kolko je asi spolahlivy odhadom? Dakujem🙏🏻

masa79
19. apr 2021

@baja15 ahoj, používaš ešte cyclotest?

baja15
19. apr 2021

@masa79 ahoj, nie ja som ho poriadne ani nepoužívala, max 2 mesiace. Kúpila som ho krátko po pôrode a keďže som kojila a vstávala aj v noci tak to nemalo zmysel. Cykly boli úplne rozhádzané, teplota skákala aj o celý stupeň hore dole. Naučila som sa rozpoznávať hlien, je to zložitejšie ale presnejšie v situáciach ako bola moja.

lulla89
18. jan 2022

Dievčatá , ktoré používate Cyclotest 2 plus . Dá sa k nemu zohnať nabíjačka? Alebo kam sa mam obrátiť, keď ho potrebujem nabiť?

meg_junova
20. jan 2022

@pardelova to neviem, ja som ho len kúpila a mám ho na predaj, ak by mal niekto záujem.

majuska77
3. feb 2022

@meg_junova mala by som zaujem

meg_junova
4. feb 2022

@majuska77 dobrý deň, prosím napíšte mi do súkromnej správy adresu a formu poštovného, pošlem Vám údaje k platbe. Pekný deň prajem.

marybubble
21. júl 2023

Prosim Vas, ktore pouzivate cyclotest, ako postupovat ak chcem vymenit bateriu?

masa79
24. júl 2023

Predám Cyclotest.