icon

HA na úpravu menštruácie

valdovalda
29. aug 2021

Zienky, nasadili ste si HA len pre to, ze ste chceli upravit menzes? Aku ste uzivali? Ma to vyznam, upravi sa mi to? Ked ju vysadim, cyklus sa mi zase rozhadze? Ake mate skusenosti? Dakujem

sely13
29. aug 2021

@valdovalda Ahoj,ja som brala,menstruacia sa my upravila, prisli ako hodinky. Ale zial ja som velmi pribrala,takze som sa rozhodla vysadit.
Po vysadeni sa my menzes neupravil,pretoze mam PCO, a kvoli tomu beriem Duphaston,ten je tiez na upravu cyklu.

lavienocka
30. aug 2021

@valdovalda isto nie, nikdy v živote by som HA do seba nepchala. Na úpravu sú lepšie prirodzene hormóny, progesteron a estrogén načo pchať HA do seba. HA ma veľmi veľa negatívnych účinkov.

queen_el
30. aug 2021

antikoncepcia ti neupravi menzes, iba ti nastavi umely cyklus, ktory sice bude presny a tebe sa bude zdat, ze sa ti to upravilo, ale to nie je ozajstny cyklus a ozajstna menstruacia; ak mas nepravidelny cyklus, treba hladat pricinu

valdovalda
autor
30. aug 2021

@lavienocka vies mi odporucit nieco konkretne? Diky

valdovalda
autor
30. aug 2021

@queen_el mas s tym nejake skusenosti, vies mi nieco odporucit? Cyklus mam naruseny kvoli kyretu, ktory bol pred rokom ale sa mi to zhorsuje a nie zlepsuje casom

queen_el
30. aug 2021

@valdovalda ja by som si na tvojom mieste dala vysterit hormony, ci mas vsetko v poriadku, to by mal spravit klasicky gynekolog. potom podla toho postupovat, lebo kazdy problem sa riesi inak. a inak napriklad gynex kvapky su tiez dobre na cyklus.

lavienocka
30. aug 2021

@valdovalda áno, napríklad naprotechnology, pozri stránku plodar.sk. 😊Alebo ak ti tvoj Dr spraví hormonálny profil, môže ti nastaviť aj prirodzenú liečbu, nemusi to byť HAK.