Je kombinácia Pharmatex a hormonálnej antikoncepcie bezpečná?
Ahojte, prosim o radu skusenejsie.
Zacala som brat antikoncepciu,kvoli PCOS a porucham cyklu. Viem,ze aj antikoncepcia moze zlyhat,avsak ak ju skombinujem s pharmatexom je to bezpecnejsie a pravdepodobnost otehotnenia sa blizi k 0?
(Na prezervativy mam velmi neprijemnu reakciu.)
Ďakujem.
@anonym_autor keď poctivo berieš antikoncepciu, tehotenstvo nehrozí.
@anonym_autor Ja som toto kombo používala pre vlastnú bezpečnosť. Fungovalo to perfektne, každopádne ak užívaš antikoncepciu bezchybne tak pharmatex je teda zbatočný.
@anonym_autor antikoncepcia je vyse 99% ucinna pri bezchybnom pouzivani- takze hoci je to malo pravdepodobne moze sa stat ze akurat ty budes mat tu smolu ze naplnis to mizive percento. Takze ak potrebujes uplnu istotu, kombinuj
@anonym_autor myslím, že úplne postačí, ak to budeš kombinovať s kondómom počas plodných dní. No tie si musíš sledovať, nie spoliehať sa na nejakú appku
@anonym_autor myslím, že úplne postačí, ak to budeš kombinovať s kondómom počas plodných dní. No tie si musíš sledovať, nie spoliehať sa na nejakú appku
@anonym_70f30c autorka spomenula ze kondomy jej nevyhovuju
Ďakujem vám za všetky rady. Nie som najmladšia a fakt ma tehotenstvo desí,keďže obe deti mám na prvý pokus. Chcem sa správať zodpovedne 😃
@anonym_70f30c Pri antikoncepcii plodne dni nie sú

Keď berieš antikoncepciu pravidelne, podľa mňa zbytočné.