icon

Je lepšie užívať antikoncepciu ráno alebo večer?

simca1702
23. aug 2012

Ahojte všetci ....chcem sa len opýtať kedy je lepšie podľa Vás brať antiku ráno alebo večer ?? Alebo je tu úplne jedno ???

alena16
23. aug 2012

@simca1702 To je uplne jedno, hlavne nech to je kazdy den v rovnakej hodine.

simca1702
autor
23. aug 2012

@alena16 mne doktor hovoril že na hodine nezáleži ...

riana12
23. aug 2012

@simca1702 aby HAK fungovala, ako ma, je lepsie tu hodinu dodrzat... 😉 sprav si nejaky ritual a nebudes mat s casom problem...

marya
23. aug 2012

@simca1702 uplne najlepsie nebrat vobec 😉

alena16
23. aug 2012

@simca1702 On to myslel asi tak ze nezalezi na tom, ktoru hodinu si vyberies, ze ci to budes brat rano alebo vecer. Ale presnu hodinu kazdy den treba urcite dodrzat inac to nebude mat ucinok.

petraxy6
23. aug 2012

@simca1702 ja musím vždy ráno keď si varím kávu, lebo keby som to nechala na večer, tak .... 😀 😀 😀 😀 😀 Mám tbl. pri káve položené, aby som dobre na ne videla 😀 😎

rata
23. aug 2012

@simca1702 mne sa osvedčilo brať ju večer približne v rovnakom čase. Mám nastavený budík, aby som nezabudla 😉

viki75
24. aug 2012

@alena16 aj mne lekarka povedala, ze nie je az take dolezite dodrzat presnu hodinu kazdy den. mozes tabletku uzit v priebehu 24h a ked zabudnes tak este do 12h mozes uzit a ucinok je stale ako ma byt...vobec nemusis dodrziavat kazdy den presnu hodinu!!! je to aj v letaku.

danusskaaa
24. aug 2012

urci si jednu hodinu a skus brat pravidelne. neznamena to, ze to nemozes nikdy porusit, len zober kazdy den. daj si vtedy vked vies, ze ich budes mat pri sebe. ak mas slabsi zaludok tak poobede, ked mas uz v zaludku nejaku stravu. ked ti to je jedno tak kedykolvek. ja beriem o jednej a preco??? lebo to je presne hodina kedy nikdy nespim a som doma alebo v meste a antiku mam v penazenke 🙂

monikkka
11. nov 2012

ahojte, odporuca sa radsej vecer, pretoze v lete ti moze niektory druh reagovat so slnkom a robia sa hnede skvrny!! vravel MUDr. ale nie kazda.. a nie každej 😀 ale ja som to neriskovala xixi a hodinu pribliznu urcite musis dodrzat 😉

ribelina
12. nov 2012

Večer. ak napríklad cez den by bola nejaka hnačka alebo zvracanie nemusí to účinkovať. ja som brala stále večer ale keby sa mam ešte raz rozhodnut tak nebrat vobec. radšej si kupiť kondomy.