icon

Je normálne nekrvácať po začatí antikoncepcie?

predamveci7
9. mar 2025

Ahojte! Začala som prvý krát brať antiku a práve mi skončila menštruácia 4 deň uživania…Gynekologička mi povedala že budem špiniť aj po menštruácii prvý mesiac
Je normálne že vôbec nešpiním?

ibrunova
9. mar 2025

Buď rada.

mizoko
9. mar 2025

@predamveci7 nooo,to spinenie bude najmenší problém 😅 mne HAK tak rozhodila celý systém že radšej už žiadnu nechcem 😁 ak ti nesadne tak hneď choď k doktorke a zmeň ju. Neriskuj. A áno,môžeš špiniť alebo namiesto menštruácie môžeš mať iba spinenie a nie klasickú menštruáciu. Malo by sa to upraviť po pár mesiacoch. Ak sa neupravi choď k doktorke

veronika2316
9. mar 2025

Samozrejme že je to normálne buď rada ona ťa len upozornila čo sa môže prvý mesiac štát a kľudne sa môže stať že špiniť začneš niekde v strede cyklu

ibrunova
9. mar 2025

@mizoko ona práveže nemá žiadne špinenie medzi cyklami, to je dobre.

janai1
9. mar 2025

@mizoko to by ma fakt zaujímalo ako by si chcela mať počas užívania HAK klasickú menštruáciu...

mizoko
9. mar 2025

@janai1 ja som to myslela tak že môžeš mať iba malé spinenie namiesto krvácania pardnoveho. Čo si na Tom nepochopila? Ano,klasickú menštruáciu nemáš ale môžeš krvácať aj 5-6 dní vcelku normálne ako pri bežnej menštruácii ale aj vôbec nie alebo iba špiniť. Ešte niečo vysvetlím?