Je Nuvaring vhodný aj pre 38-ročné ženy?
Ahojte, od svojich 18r do 32r som brala od Mercilon, Lindynette az po Daylette antikoncepciu s prestavkou asi tak rok, kde som vobec nemala menstruaciu az po vyvolavacke a bolo mi povedane, nech ju beriem az kym nebudem chciet mat deti 🙂. Vysadila som a 2 roky som sa davala dokopy, PCOS - o ktorom som netusila, otrasne stavy po vysadeni. Momentalne mam 4rocneho prcka a noveho partnera a tak rozmyslam, ze antikoncepcia by sa zisla aj ked som uz hormony do seba moc pchat nechcela. Som v zahranici a je tu dostupny Nuvaring a celkom sa mi pozdava, ze nejde cez zaludok a pecen. Rozmyslam ale ci na to niesom uz moc stara :D Teliesko urcite nechcem, nepaci sa mi cela pointa. Ma tu niektora skusenosti v mojom veku? :D diky moc
@ibrunova akoze ja sa stara necitim 😅 to len, ze nenajde clovek tolko info ohladom antikocepcie vo veku od 35-40rokov. Okrem teda podsuvania teliesok, ktore mi nepridu ani pohodlne ani ucinne.
@julischkaaa v 40ke som sa vrátila k Nuvaringu po prestávke na tehotenstvo a dojcenie, všetko v poriadku
@julischkaaa ani ja by som si nedala teliesko. Skús ten Nuvaring.
Mam 45 rokov a rok používam Nuvaring, a som spokojná.
@maggie1978 Ja mam tiez 45 a beriem ju uz velmi dlho. Len neviem dokedy brat, urcite by som chcela az dokedy mi sam neodide menzes len neviem, ci je mozne aby odisiel pocas brania antikoncepcie. Neviete niekto? Mozem ju brat az dokym nebudem v prechode a odide mi menzes?
@kasha11 fuha, to veru netuším, ale tu poradí skôr gynekológ, spýtajte sa ho najbližšie.

Stará na to určite nie si, ako si na to prišla? Ja som to používala, akože fajn, ale nakoniec som sa vrátila k tabletkám.