icon

Je Pharmatex a prerušovaný styk spoľahlivý?

4. okt 2024

Ahojte, používame s mužom pharmatex krem a teda praktizujeme len prerušovaný styk. Chcem sa spýtať je to dostačujúce? Nejako som sa prelakla. Styk sme mali pred 2 dňami a dnes mam 14DC a ruzovy vytok. Asi ovulacia. A mam obavy 😒 hormóny brat nemôžem. Ďakujem za Vaše skúsenosti.

egonsk
4. okt 2024

U niekoho taky prerusovany styk tisko spinka v noci v postielke uz 😉 ... nerozmyslal si nad medenym telieskom?

autor
4. okt 2024

@egonsk preto používame aj Pharmatex spermicidny krem. Nemáme len prerušovaný samozrejme.

zuzanapjat
4. okt 2024

pri Pharmatexe som si nikdy nedavala pozor. vobec. nebol nikdy problem s neplanovanym tehotenstvom. inak som plodna až až 🙂

autor
4. okt 2024

@zuzanapjat ste šli na plno aj počas plodných? To by som nemala gule na to 🤣 ja som pokakana aj teraz s prerusovanym

zuzanapjat
4. okt 2024

ano, ja som taka extremistka. 🙂 neviem si predstavit sa denne plniť pharmatexom hnusnym keby si muz aj tak musel davat pozor.

barborizzy
4. okt 2024

My s mužom praktizujeme prerušovaný styk od našich 16 stích a som neotehotnela na začiatku sme používali tiež pharmatex krém plus prerušovana súlož otehotnela som len plánované a ešte dodám že mám pravidelnú menštruáciu a plodná som až ž až otehotnela som na prvý šup keď sme si nedali pozor 😄

zuzanapjat
4. okt 2024

@barborizzy detto aj ja 3x na prvy šup. Svoje dni presné ako hodinky celý život vrátane ovulácie. Ale tak, možno niekto je smoliar...

barborizzy
Autor odpoveď zmazal
barborizzy
4. okt 2024

@zuzanapjat presne každý pár fungujú ináč

michi29
2. jan 2025

@zuzanapjat zdravím Vás, viem, že to je už trošku staršia téma, ale mali sme včera s partnerom styk, a prvýkrát som použila čipom pharmatex, a dnes mám ovulku, partner myslím včas vytiahol, ale kdesi v podvedomí mi rezonuje otázka, či nejaká kvapôčka predsa len nemohla ujsť. Idete na pharmatexe aj počas plodných dní? Po styku som sa bola umyť ale len som prešla sprchou po bruchu, dole som sa nesprchovala. A este jedna otázočka, ak to dnes vyteká, tak to znamená, že to bolo celý čas tam, kde malo? Budem vďačná, ak mi napíšete. Ďakujem Vám, a prepáčte, ak sa odveci pýtam 😊

zuzanapjat
2. jan 2025

@michi29 išli sme cez pharmatex globulku cez najvyššiu plodnosť naplno 26.12., dnes si kúpim tehotenský test a budem si ho robiť 8-9.1. Dám vedieť výsledok, ok?

zuzanapjat
2. jan 2025

@michi29 a áno, ak to vyteká, tak to tam bolo celú noc

michi29
2. jan 2025

@zuzanapjat jasne, kľudne dajte vedieť, budem rada 😊

zuzanapjat
8. jan 2025

@michi29 test negativny a zacina mi ms. Tie globule som skusila prvy krat, vyhovuju mi viac ako krem. Za mna otehotnenie s pharmatexom pri prerusovanom styku sa rovna zazraku... takze nebala by som sa.

michi29
9. aug 2025
@zuzanapjat

pri Pharmatexe som si nikdy nedavala pozor. vobec. nebol nikdy problem s neplanovanym tehotenstvom. inak som plodna až až 🙂

@zuzanapjat my sme dnes tiež išli s pharmatexom a prerušovaný, no včera som mala takú poriadnu dávku plodného hlienu tak sa bojím...
Samozrejme nevyvrcholil vo mne, ale aj tak obavy su, manžel tvrdí, ze vie co robi.
Funguje to aj pocas plodnych dni? Nemáte skúsenosť? Dakujem 🙏

zuzanapjat
18. aug 2025
@michi29

@zuzanapjat my sme dnes tiež išli s pharmatexom a prerušovaný, no včera som mala takú poriadnu dávku plodného hlienu tak sa bojím...
Samozrejme nevyvrcholil vo mne, ale aj tak obavy su, manžel tvrdí, ze vie co robi.
Funguje to aj pocas plodnych dni? Nemáte skúsenosť? Dakujem 🙏

@michi29 ano mam to odskusane aj cez plodne