icon

Koľko stojí zavedenie telieska po sekcii?

ladislavova
30. júl 2024

Dobrý večer som druhý krát po sekcii a som po nej us piaty mesiac chcela by som si dať teliesko.
Mohla by som ?
Koľko to stojí ?

mamickalisticka
30. júl 2024

@ladislavova zavolaj svojmu gynekologovi. Ale áno, po 5mesiacoch je možné už dať teliesko a stojí to (ako ktoré) napr mirena 200eur

jaond19
30. júl 2024

@ladislavova Mirena ma pred par tyzdnami vysla 163€ + poplatky u gynekologa (sono, vklad - kazdy lekar ma iny cennik). Dokopy ma to vyslo cca 210€. Nehormonalne teliesko ktore som mala predtym, ma vyslo podstatne menej, ale tie neziaduce ucinky boli hrozné (casté zápaly, silný a bolestivý menzes.... nikdy viac)

ladislavova
autor
31. júl 2024

Ďakujem jem vám moc za informácie 🥰 ste milé

drakvak
31. júl 2024

@ladislavova Ja som si dala Mirenu necelé 3 mesiace po druhom pôrode, síce som nemala sekciu, ale myslím si, že ak nemáš nejaké komplikácie, tak už sa dá. Bolo to dávno (2010), vtedy mi gynekologička dala na recept a platila som cca 36€ za Mirenu a 14€ za zavedenie.

mamickalisticka
31. júl 2024

@drakvak krásna cena veru, už stojí 200eur 🥹

drakvak
31. júl 2024

@mamickalisticka Aj vtedy stálo viac v plnej sume, ale lekárka mi tam dala diagnózu silné krvácanie, aby mi to poisťovňa uhradila… skúste sa opýtať, či to nevie nejako uhrať, aby Vám aspoň časť preplatili.

drakvak
31. júl 2024

@mamickalisticka Teraz som si uvedomila, že nepíšem autorke, Vy už asi Mirenu máte