Koľko stojí zavedenie telieska po sekcii?
Dobrý večer som druhý krát po sekcii a som po nej us piaty mesiac chcela by som si dať teliesko.
Mohla by som ?
Koľko to stojí ?
@ladislavova Mirena ma pred par tyzdnami vysla 163€ + poplatky u gynekologa (sono, vklad - kazdy lekar ma iny cennik). Dokopy ma to vyslo cca 210€. Nehormonalne teliesko ktore som mala predtym, ma vyslo podstatne menej, ale tie neziaduce ucinky boli hrozné (casté zápaly, silný a bolestivý menzes.... nikdy viac)
Ďakujem jem vám moc za informácie 🥰 ste milé
@ladislavova Ja som si dala Mirenu necelé 3 mesiace po druhom pôrode, síce som nemala sekciu, ale myslím si, že ak nemáš nejaké komplikácie, tak už sa dá. Bolo to dávno (2010), vtedy mi gynekologička dala na recept a platila som cca 36€ za Mirenu a 14€ za zavedenie.
@drakvak krásna cena veru, už stojí 200eur 🥹
@mamickalisticka Aj vtedy stálo viac v plnej sume, ale lekárka mi tam dala diagnózu silné krvácanie, aby mi to poisťovňa uhradila… skúste sa opýtať, či to nevie nejako uhrať, aby Vám aspoň časť preplatili.
@mamickalisticka Teraz som si uvedomila, že nepíšem autorke, Vy už asi Mirenu máte

@ladislavova zavolaj svojmu gynekologovi. Ale áno, po 5mesiacoch je možné už dať teliesko a stojí to (ako ktoré) napr mirena 200eur