Levosert teliesko
Dobrý deň.
Prosím vás, ako ste to mali s menštruáciou/krvácaním ?
Zaviedli mi teliesko pred mesiacom. Špinila som asi týždeň, potom som raz krvácala po se*xe a teraz prišla MS, ale pomerne silná. Lekár mi hovoril iba o špinení dva mesiace. Mám ju hlavne kvôli silnej menštruácii a neustálom špinení. Ďakujem 🍀
@martinakb85 ja mám už 3. Levosert, predtým som mala Mirenu. Ja nemenštruujem vôbec, ale po výmene aj 2 týždne špinenie. Daj tomu čas, upraví sa to.
@martinakb85 ja mám už 3. Levosert, predtým som mala Mirenu. Ja nemenštruujem vôbec, ale po výmene aj 2 týždne špinenie. Daj tomu čas, upraví sa to.
@lilinka76 áno, len ma prekvapilo,že prvá menštruácia a ešte silnejšia ako som mávala pred zavedením 🫣
Ak je to tvoje prvé teliesko, tak môže chvíľu trvať, kým ti zastaví menštruáciu. A vôbec nemusí. Daj tomu čas este
@doriiis a ty si na tom teraz ako? Videla som tvoj komentár aj v inej diskusii na túto tému. Mala si tiež silnejšiu MS ?
@doriiis a ty si na tom teraz ako? Videla som tvoj komentár aj v inej diskusii na túto tému. Mala si tiež silnejšiu MS ?
@martinakb85 ... Ja som mala hlavne nepravidelnú a práveže slabú. Tak maximálne 3-4 dni. Ale niekedy raz za 2 mesiace a niekedy každé 3 týždne .Tak mi lekárka povedala, že pravdepodobne mi ju mirena zastaví úplne. A tak aj bolo. Len to trvalo pol roka. Odvtedy je pokoj. Naozaj daj tomu čas a uvidis
@martinakb85 uprqvilo to niektoej aj hormony? Myslim vykyvy nalad....

Ak je to tvoje prvé teliesko, tak môže chvíľu trvať, kým ti zastaví menštruáciu. A vôbec nemusí. Daj tomu čas este