Mávate pri užívaní hormonálnej antikoncepcie sex aj s vyvrcholením?
Ahojte, je mi trápne aj anonymne sa to pýtať ale pri užívaní hormonálnej tabletkovej antikoncepcie mávate sex aj s mužovym vyvrcholením dnu? My to nerobievame pre istotu ale pred pár dňami sa to stalo... Teraz mám strach či som predsa náhodou nemohla otehotnieť. Viem asi je to iracionálne ale jedno neplánované dieťatko už doma máme a to mi úplne stačí😀
@anonym_autor tak 100% to nie je nikdy, ale v principe na to sluzi antikoncepcia. Pre pokoj v dusi nech ide manzel na vazektomiu... Taketo kombo uz len tak nieco neprehlusi...
@anonym_cd87d1 ale my ešte chceme mať deti len naozaj nie teraz. Inak by už dávno šiel.
ziadna ochrana nie je 100%, takze moze sa stat vselico, ale riziko je ovela mensie, ako keby si nic nebrala. teraz uz s tym aj tak nic nespravis, tak len cakat....kedze este dieta chcete, tak bud pouzite dalsiu ochranu alebo teda radsej majte ten sex prerusovany...
kym sme neplanovali tak ano - brala som ju poctivo, riziko je nizke. a keby sa naaaaahodou nieco stalo, dieta by sme uvitali aj keby bolo neplanovane - robili sme to takto s mojim uz manzelom. ak by som spavala s niekym s kym by som na 100000% dieta nechcela tak pridam kondom (ten ma aj ine funkcie)
My nie
Ked raz dalsie dieta nechcem tak robim vsetko preto aby som ho naozaj nemala. Ale ja som velmi zodpovedna. Aj budik na mobile mam uz skoro 4roky skrz tabletku hoci nikdy sama od seba nezabudnem
Ziadna antikoncepcia nie je 100%, ale ked uz do seba pcham tabletky, tak nech aspon ten sex je so vsim vsudy :D
Ziadna antikoncepcia nie je 100%, ale ked uz do seba pcham tabletky, tak nech aspon ten sex je so vsim vsudy :D
@crazy_cat_lady no ved prave, pride mi to kus aj luto toho chlapa, teda moj neznasa, ked musi "von" v tom najlepsom.
Ked som brala HAK, vobec som nemala obavy. Pokial som brala ako treba, nebrala som ATB alebo keby som mala hnacku, zvracanie, tak by som sa chranila este aj inak. Ale inak nevidim dovod.
Ja tiež užívam antikoncepciu a ideme naplno 😂
V časoch, keď som užívala HAK, tak sme inú formu antikoncepcie nepoužívali. Išli sme naplno. Vedela som, čo môže účinok oslabiť a ak tie okolnosti nastali, potom sme pridali niečo ďalšie alebo sme sex nemali.
Tak jasné, že 100%-nú ochranu ti nezaručí fakt že nič, ale práve kvôli tomuto si ju ženy dávajú. 🙂 Neboj 😂
@crazy_cat_lady áno takto by to chcel aj muž len proste ja sa bojím že čo ak náhodou.. viem že pri braní HAK k ovulácií ani vôbec nedochádza avšak neviem to pustiť z hlavy. Keby sme mali sex raz za týždeň alebo dva tak sa nebojím tak ako pri intenzite ktorej sa dožaduje môj muž čiže obdeň alebo aj každý deň. Stále myslím na to že tým by sa len riziko zvýšilo. Lenže on by aj ďalšie dieťa chcel no ja naň nie som vôbec pripravená
Mám teliesko a ideme naplno. Prerušovaný sex nie je to prave.
Ženy a ak sa môžem opýtať. Vychádzalo vám to roky že ste takto neotehotneli aj keď ste išli naplno? Alebo ste to len skúšali dakych pár mesiacov
Mám teliesko a ideme naplno. Prerušovaný sex nie je to prave.
@doriiis viem, ani ja z prerušovaného sexu nie som nadšená a môj muž už vôbec ale strach je u mňa silnejší. Ja teliesko nemôžem mať zo zdravotných dôvodov.
Ženy a ak sa môžem opýtať. Vychádzalo vám to roky že ste takto neotehotneli aj keď ste išli naplno? Alebo ste to len skúšali dakych pár mesiacov
@anonym_autor ja som používal Hak najprv tabletkovú šli sme naplno roky potom som prešla na teliesko a tiež ideme už dva roky na plní a nič.
Tiež mám pár kamošiek ktoré to takto robia a zatiaľ neotehotneli (pre rýpalky - áno, bežne za o takýchto veciach bavíme). Základ je, aby si sa na antiku nespoliehala keď máš napr tráviace ťažkosti (hlavne zvracanie) - vtedy tabletky znižujú účinnosť, vtedy radšej vyvrcholiť von. Inak osobne nepoznám nikoho, kto by otehotnel skrz antiku. Poznám jednu osobu, ktorá otehotnela s telieskom, avšak nepoznám okolnosti, či ho mala dlho, zle zavedené alebo neviem co 🙂
18r. s HAK, naplno a nič (zatial)
@anonym_autor ale klud. Mne roky vychadzalo naplno po potvrdenej ovulacie bez akejkolvek ochrany. Od ovulacie so MS, nie inokedy. Takze naozaj, ta HAK ma take ucinky, ze keby aj k ovulacii doslo, tak este meni aj ten hlien, ze nemas tam dobre prostredie na prezitie spermii.(Hoci nizkohormonalne moderne uz neviem naisto). Ano, stava sa, ale je to zanedbatelne percento. To len tu na MK to vyzera, ze kazda druha otehotnela s HAK. Ale to, ako ju brali, to nevies.

@anonym_autor tak 100% to nie je nikdy, ale v principe na to sluzi antikoncepcia. Pre pokoj v dusi nech ide manzel na vazektomiu... Taketo kombo uz len tak nieco neprehlusi...