icon

Menštruácia po vysadení antikoncepcie

karin04
11. máj 2020

Ahojte 3.5.2020 som dobrala poslednú tabletku 7.5.2020 mi prišla menštruácia no nezačala som brať nové balenie lebo sa chceme začať snažiť o bábo. Stále mám menštruáciu. Prosím vás po vysadení antikoncepcie ste mali ako dlho menštruáciu? A po akom čase sa vám podarilo otehotnieť?

lenuliatko84
11. máj 2020

Normalne som mala menzes ako aj cez tabletky.aj ja som akurat v sovotu vysadila a uvidime ci sa zadari.stale sme na vazkach ci dalsie dieta a ci nie

karin04
autor
11. máj 2020

@lenuliatko84 takže myslís že je ok že mám stále menzes ? nieje to niak dlho ? zvyčajne som dobrala a na 3. deň mi začal menzes no o 4 dni som už brala nove balenie takže krvácala som len 4 dni. No teraz je to už 5. deň tak nechápem

pampilinka
11. máj 2020

@karin04 normalne na 28. den mi prisiel menzes po vysadeni,a potom na ten dalsi mesiac uz nie 😉

lenuliatko84
11. máj 2020

@karin04 ked som nebrala antiku zo zaciatku som aj 7 dni mala

karin04
autor
12. máj 2020

@pampilinka hneď prví mesiac čo si prestala brať antikoncepciu si aj otehotnela ? 🙂

pampilinka
12. máj 2020

@karin04 tak teda na druhý mesiac,lebo vravím,že po vysadení mi este raz riadne prišla ako mala,a potom na ten ďalší mesiac už nie,už som mala dve paličky 😀

karin04
autor
12. máj 2020

wau paráda 🙂 bola by som rada keby je to aj u nás tak 🙂

pampilinka
12. máj 2020

@karin04 vieš čo ja som ani nečakala že tak skoro otehotniem,každy naokol rok-dva,tak reku čo,ono si to určite počká,ani pripravená som nebola vobec,normalne šok ked som spravila ten test,ale tak čo,asi vedelo že sa tu bude citit dobre 😀

duranzia
Autor odpoveď zmazal
duranzia
Autor odpoveď zmazal