icon

Meškajúca menštruácia po EllaOne

3. sep 2025

Ahojte, poslednú menštruáciu som mala 2.8., styk sme mali 10.8. a 11.8. som vzala EllaOne. Ovulaciu som mala mať 15.8., no pravdepodobne mi ju posunulo lebo som nemala žiadne príznaky, viem to na sebe spoznať. Mešká mi menstruacia už 6. deň a som celkom v strese. Je možné, aby mi menstruacia až takto meškala aj kvôli stresu, alebo mi proste vynechá celý jeden cyklus ? Ak mi nepríde do 2 dni, tak si plánujem urobiť test, ale nemám pocit, žeby som bola tehotná … Prosím poraďte..

mikasa_ackerman
3. sep 2025

Tu reálne nie je čo poradiť, treba si urobiť test a dúfať, že ovulácia neprebehla skorej. Meškajúca menštruácia môže byť kvôli tej tabletke, keďže je to hormonálna nálož, je to bežné. Držím palce!

autor
3. sep 2025
@mikasa_ackerman

Tu reálne nie je čo poradiť, treba si urobiť test a dúfať, že ovulácia neprebehla skorej. Meškajúca menštruácia môže byť kvôli tej tabletke, keďže je to hormonálna nálož, je to bežné. Držím palce!

@mikasa_ackerman určite nie, keďže nepravidelný cyklus nemám, a ovulaciu viem na sebe spoznať.. Môj priateľ sa ani neurobil dnu, len sme ju vzali preistotu, pretože to skončilo tak tesne tam dole …

mikasa_ackerman
3. sep 2025
@anonym_autor

@mikasa_ackerman určite nie, keďže nepravidelný cyklus nemám, a ovulaciu viem na sebe spoznať.. Môj priateľ sa ani neurobil dnu, len sme ju vzali preistotu, pretože to skončilo tak tesne tam dole …

@anonym_autor tak to si myslím, že by malo byť okej, pre istostu si urob ten test, a meškajúca menštruácia môže byť ozaj z tej tabletky, veľa ženám to úplne rozhádže cyklus.

autor
3. sep 2025
@mikasa_ackerman

@anonym_autor tak to si myslím, že by malo byť okej, pre istostu si urob ten test, a meškajúca menštruácia môže byť ozaj z tej tabletky, veľa ženám to úplne rozhádže cyklus.

@mikasa_ackerman ďakujem, ja aj veľmi stresujem😂 akože pms príznaky mám také, ako bežne, tak neviem kde sa mrcha zasekla😂 ale keď si spojím tabletku + stres tak no.. snáď to neni tehotenstvo ale nemalo by…

mikasa_ackerman
3. sep 2025
@anonym_autor

@mikasa_ackerman ďakujem, ja aj veľmi stresujem😂 akože pms príznaky mám také, ako bežne, tak neviem kde sa mrcha zasekla😂 ale keď si spojím tabletku + stres tak no.. snáď to neni tehotenstvo ale nemalo by…

@anonym_autor úplne chápem, ja som tiež neskutočný stresmen v tomto🤣

autor
5. sep 2025
@mikasa_ackerman

@anonym_autor úplne chápem, ja som tiež neskutočný stresmen v tomto🤣

@mikasa_ackerman nakoniec prišla večer v ten istý deň 😀

mikasa_ackerman
5. sep 2025
@anonym_autor

@mikasa_ackerman nakoniec prišla večer v ten istý deň 😀

@anonym_autor supeer, teším sa s tebou🥰