icon

Meškajúca menštruácia po užití antikoncepcie

petra9622
Včera o 13:44

Ahojte, rada by som sa spýtala na Váš názor a prípadné rady. Poprosím vyjadriť sa len ak máte užitočné rady, prípadne skúsenosť. Ďakujem 🙂
Užívam pravidelne antikoncepciu, mám nastavený budík a beriem ju pravidelne už niekoľko rokov ( možno dokopy 6x za cca 8 rokov sa mi stalo, že som tabletku užila neskôr). S partnerom máme pravidelne pohlavný styk, teda prerušovaný ale niekedy sa stane, že sa urobí do mňa avšak vždy som si hovorila že beriem lieky a netreba sa obávať. Menstruacia mi chodi vždy načas ako hodinky, beriem takú kde sú dvojo tabletiek jedny biele a nasledne 4 zelene, počas ktorých mi dochádza menzes vždy medzi 3-4 tabletkou. Momentálne som mala mať pred 7 dňami svoje dni a menzes mi neprišiel ani špinenie či bolesti. Máte s týmto niekto skúsenosť? Urobila som si jeden test a ten vyšiel negatívny a preto sa pýtam na názor. Áno viem, že môžem zavolať doktorke čo mám aj v pláne v priebehu nasleujúceho týždňa. ( mala som v strede týždňa dva dni mierne bolesti v podbrušku)
Ďakujem pekne za odpovede 🙂

anonym_b584ee
Včera o 14:03

Aj kamoska brala HAK od 16-33rokov v kuse a ma po druhej IVF... Vygoogli si MUDr Helena Maslova, ona tam pise, co sa deje s telom pod suvislou palbou hormonov🌸

petra9622
autor
Včera o 14:23
@anonym_b584ee

Aj kamoska brala HAK od 16-33rokov v kuse a ma po druhej IVF... Vygoogli si MUDr Helena Maslova, ona tam pise, co sa deje s telom pod suvislou palbou hormonov🌸

@anonym_b584ee Ďakujem veľmi pekne, vyhľadávajú si pani doktorku na google. 🌺

danielad9
Včera o 15:48
@petra9622

@anonym_b584ee Ďakujem veľmi pekne, vyhľadávajú si pani doktorku na google. 🌺

@petra9622 Pár krát sa mi stalo, že mi neprišlo krvácanie. Podľa lekárky je to ok. Urobiť test a ak je negativny tak normálne pokračovať v užívaní HA.

petra9622
autor
Včera o 15:54
@danielad9

@petra9622 Pár krát sa mi stalo, že mi neprišlo krvácanie. Podľa lekárky je to ok. Urobiť test a ak je negativny tak normálne pokračovať v užívaní HA.

@danielad9 Ďakujem krásne, stalo sa mi to prvýkrát tak som z toho ostala prekvapená. 🙈🌺

ibrunova
Včera o 16:00
@petra9622

@danielad9 Ďakujem krásne, stalo sa mi to prvýkrát tak som z toho ostala prekvapená. 🙈🌺

@petra9622 je to úplne normálne.

anonym_3bdb7b
Včera o 16:32

Len mna tu zarazilo, ze beries HAK, a este muz musi vytiahnut? Akoze ja viem, ze radsej byt opatrny, ale co je vela, to je moc. Niekedy tych chlapov aj lutujem, a to som vacsinou na strane zien, ked uz.

anonym_09189f
Včera o 16:39
@anonym_3bdb7b

Len mna tu zarazilo, ze beries HAK, a este muz musi vytiahnut? Akoze ja viem, ze radsej byt opatrny, ale co je vela, to je moc. Niekedy tych chlapov aj lutujem, a to som vacsinou na strane zien, ked uz.

@anonym_3bdb7b ak je pre autorku tehotenstvo uplne neprijatelne, necudujem ze sa chce este pripoistit.

petra9622
autor
Včera o 18:23
@anonym_3bdb7b

@anonym_3bdb7b Partner to navrhol sám a ja som mu nič nehovorila k tomu. Nie všetci chlapi sa chcú zakaždým spraviť do ženy ale majú radi aj trochu iné “dorobenie” ja ho neobmedzujem a je to veľakrát o komunikácií v intímnom živote. 😊

petra9622
autor
Včera o 18:25
@anonym_09189f

@anonym_3bdb7b ak je pre autorku tehotenstvo uplne neprijatelne, necudujem ze sa chce este pripoistit.

@anonym_09189f Ďakujem 😊 niežeby bolo neprijateľné aj sme sa o tom rozprávali, ale ešte sme sa nezačali snažiť a ja som nevysadila HAK. Chcela som len čisto vedieť, že či si niekto prešiel niečím podobným.