Môže meškať menzes kvôli zlému užívaniu antikoncepcie?
Zacala som brat antikoncepciu v strede mesiaca doktor mi nepovedal ze mam pockat na.cyklus a tak ich zacat brat zobrala som 11 tabletiek teraz som.prestala brat uz.druhy den cakam a kramy nikde robila som si test.bol pozitivny ale neverim tomu ze by som bola tehotna aj gynekológ mi.povedal ze nie som robil mi ultrazvuk mozte mi niekto poradiy z vlastnych skúseností? Dakujem
Antikoncepcia sa má brať v prvý deň menštruácie a pauza má byť po 21 dňoch a nie po 11. Ďalej nasleduje 7dňová pauza a užíva sa ďalší blister. Aj v príbalovom letáku si sa to mohla dočítať. Menštruáciu pravdepodobne nemáš kôli zlému užitiu HAK
@angelikaaa123 okrem toho -AK SA TEDA TVARIME, ZE SLECNA JE REALNA - tak ak vybrala 11 tabletiek, zacala tak, ako zacala, nebola ani chranena. takze ak si vrzla naostro, moze byt pokojne aj tehotna. pochybujem, ze dostudovala aj to, ze prvy tyzden po zacati uzivania sa odporuvcamat este chraneny sex.
Ukulela v lekarni som dostala iba blister bez navodu lebo som si ich kupila iba na mesiac tak mi nedali ani skatulku a vekarni mi nic nehovorili tak skade by som to mala vediet ked som to nikdy nebrala?
@peta444 skade? no od gynekologa, ved ti povedal, kedy zacat ... zalozit forum vies a opytat sa v lekarni nie? alebo pohladat na nete? ak robis v zivote viacero veci tak halabala, tak si davaj pozor na dosledky, to, ze ti meskaju kramy, by bol ten najmensi.
radu si dostala, okrem toho den po meskani kramov gynekolog moze vidiet tak ducha svateho vo vagine, nie plod. najma ako ma starsie sono.priznala si sa mu, ako si dovrzala tie tabletky?
Maly sme chraneny sex tak pochybujem ze by som mohla byt tehotna
@peta444 tak ak mi niekto predpise lieky bez krabicky a letaku tak bud
Za 1. Sa spytam lekara ako ich uzivat
Za 2. Sa spytam v lekarni ako ich uzivat
Za 3. Si na nete pozriem pribalovy letak a tam je to napisane
Gynekolog by ti podla ultrazvuku aj tak nic nepovedal,kedze by tam absolutne nic nevidel...
Mala si chraneny styk tak tehotna nebudes...len tabletky brat zodpovedne a nie halabala...nie su to lentilky a mozno si tym zbytocne rozhadzes cyklus
Ja len dufam ze mi kramy meskaju kvoli zlému uzitiu hak lebo mne nikdy nemeskaju
@peta444 ja beriem HAK už 2 roky a tiež si ich kupujem na mesiac keďže mi uz viaceré druhy nesadli. Ale vždy keď mám novy druh tak sa v lekárni ozvem nech mi dajú leták
A nechápem ako môže niekto pri chránenom sexe (za predpokladu, że sa nestala nehoda) rozmýšlať o tehotenstve.
Stala sa nam taka mensia nehoda ale partner ho hned vytiahol ta ze vo mne nic neostalo z toho by som urcite neotehotnela

z vlastnych skusenosti? myslis, ze je tu dalsia taka blba, co si nevie precitat pribalovy letak? resp ak su tam prilis male pismenka, tak urobi napriek lekarovi a neposluchne? kristova noho, svata prostoto, kelisovaaaaa!
vcera si mala dostat kramy a dnes si uz bola na gynde? bud si osvietena, alebo trol jak vysity ... s tvojou vybavou mam pre teba lepsiu antiku, acylpirin - medzi kolena a drzat a nepustit.
a nieeeeeeeeee, urcite ti nemeska, lebo si experimentovala s HAK, ani kvoli tomu, ze mozes byt v tom ... dost mozne, ze este kramy ani nemas ...