icon

Môže meškať menzes kvôli zlému užívaniu antikoncepcie?

peta444
25. apr 2017

Zacala som brat antikoncepciu v strede mesiaca doktor mi nepovedal ze mam pockat na.cyklus a tak ich zacat brat zobrala som 11 tabletiek teraz som.prestala brat uz.druhy den cakam a kramy nikde robila som si test.bol pozitivny ale neverim tomu ze by som bola tehotna aj gynekológ mi.povedal ze nie som robil mi ultrazvuk mozte mi niekto poradiy z vlastnych skúseností? Dakujem

ukulela
25. apr 2017

z vlastnych skusenosti? myslis, ze je tu dalsia taka blba, co si nevie precitat pribalovy letak? resp ak su tam prilis male pismenka, tak urobi napriek lekarovi a neposluchne? kristova noho, svata prostoto, kelisovaaaaa!
vcera si mala dostat kramy a dnes si uz bola na gynde? bud si osvietena, alebo trol jak vysity ... s tvojou vybavou mam pre teba lepsiu antiku, acylpirin - medzi kolena a drzat a nepustit.
a nieeeeeeeeee, urcite ti nemeska, lebo si experimentovala s HAK, ani kvoli tomu, ze mozes byt v tom ... dost mozne, ze este kramy ani nemas ...

angelikaaa123
25. apr 2017

Antikoncepcia sa má brať v prvý deň menštruácie a pauza má byť po 21 dňoch a nie po 11. Ďalej nasleduje 7dňová pauza a užíva sa ďalší blister. Aj v príbalovom letáku si sa to mohla dočítať. Menštruáciu pravdepodobne nemáš kôli zlému užitiu HAK

ukulela
25. apr 2017

@angelikaaa123 okrem toho -AK SA TEDA TVARIME, ZE SLECNA JE REALNA - tak ak vybrala 11 tabletiek, zacala tak, ako zacala, nebola ani chranena. takze ak si vrzla naostro, moze byt pokojne aj tehotna. pochybujem, ze dostudovala aj to, ze prvy tyzden po zacati uzivania sa odporuvcamat este chraneny sex.

peta444
autor
25. apr 2017

Ukulela v lekarni som dostala iba blister bez navodu lebo som si ich kupila iba na mesiac tak mi nedali ani skatulku a vekarni mi nic nehovorili tak skade by som to mala vediet ked som to nikdy nebrala?

ukulela
25. apr 2017

@peta444 skade? no od gynekologa, ved ti povedal, kedy zacat ... zalozit forum vies a opytat sa v lekarni nie? alebo pohladat na nete? ak robis v zivote viacero veci tak halabala, tak si davaj pozor na dosledky, to, ze ti meskaju kramy, by bol ten najmensi.
radu si dostala, okrem toho den po meskani kramov gynekolog moze vidiet tak ducha svateho vo vagine, nie plod. najma ako ma starsie sono.priznala si sa mu, ako si dovrzala tie tabletky?

peta444
autor
25. apr 2017

Maly sme chraneny sex tak pochybujem ze by som mohla byt tehotna

ukulela
25. apr 2017

@peta444 v tom pripade plus pre teba a poucenie do buducnosti.

peta444
autor
25. apr 2017

@ukulela od gynekológa som sa dozvedela iba to.ze mam.brat jednu tabletku denne v ten isty cas nic viac

lilyianka
25. apr 2017

@peta444 tak ak mi niekto predpise lieky bez krabicky a letaku tak bud
Za 1. Sa spytam lekara ako ich uzivat
Za 2. Sa spytam v lekarni ako ich uzivat
Za 3. Si na nete pozriem pribalovy letak a tam je to napisane

Gynekolog by ti podla ultrazvuku aj tak nic nepovedal,kedze by tam absolutne nic nevidel...
Mala si chraneny styk tak tehotna nebudes...len tabletky brat zodpovedne a nie halabala...nie su to lentilky a mozno si tym zbytocne rozhadzes cyklus

peta444
autor
25. apr 2017

Ja len dufam ze mi kramy meskaju kvoli zlému uzitiu hak lebo mne nikdy nemeskaju

ukulela
25. apr 2017

@peta444 ok, prehliadla som NEpovedal ... tak ci tak, poucenie. bez pribaloveho letaku by som nic do seba nedala.a ak ti doktor nepovie k tak zavaznej veci ako HAK, tak by som zvazovala zmenu.

angelikaaa123
25. apr 2017

@peta444 ja beriem HAK už 2 roky a tiež si ich kupujem na mesiac keďže mi uz viaceré druhy nesadli. Ale vždy keď mám novy druh tak sa v lekárni ozvem nech mi dajú leták

angelikaaa123
25. apr 2017

A nechápem ako môže niekto pri chránenom sexe (za predpokladu, że sa nestala nehoda) rozmýšlať o tehotenstve.

peta444
autor
25. apr 2017

Stala sa nam taka mensia nehoda ale partner ho hned vytiahol ta ze vo mne nic neostalo z toho by som urcite neotehotnela

zuzi0911
25. apr 2017

@peta444 tehotna mozes byt,ked vysiel test,,kedze je to este len na zaciatku dr nic neuvidi az tak mozno o 2 tyzdne akor nie,,,

jeennyv
25. apr 2017

@peta444 jednu vec nepochopim...lekar ti povedal ako to mas brat, ty to beries po svojom...po dalsie, ty si myslis, te od 1 tabletky ci par si hned chranena..zo zaciatku sa mas chranit aj inak...plus beries to ako lentilky a stane sa ti nehoda...rychlo sa spamataj dievca..