icon

Môže partner ejakulovať, keď mám maternicové teliesko?

6. apr 2025

Maternicove teliesko. Ak mám teliesko môže sa do mňa partner urobiť?

viestta
6. apr 2025

Radsej ani nesexujtei kym si nenastudujete ako to vlastne funguje. Ludia, co nemaju zakladne vedomodśti o fungovani ich tela by nemali sulozit

autor
6. apr 2025

@viestta ako pardon ale čítala som o tom veľa ale nenasla som o tomto nič

viestta
6. apr 2025

Asi si az tak vela necitala, lebo je to vnutromaternicove teliesko. Takze citaj este raz. A poriadne

simona1998
6. apr 2025

Môže , no nikde nie je 100% šanca , že neotehotnies . Veľa báb otehotnelo aj s telieskom . Stačí len , že je zle vložené , alebo trošku viac posunuté a je dieťa na ceste 😆 takže ak nechceš riskovať, tak to nerobte 🙂

doriiis
6. apr 2025

No veď nato to teliesko je.Sluzi ako antikoncepcia.A tak isto ako pri iných antikoncepciach aj tu je malá možnosť,že zlyhá.

gov
Odpoveď bola odstránená
patta89
7. apr 2025

Ja mam Mirenu a je mala pravdepodobnost, ze otehotniem...moj gynekolog 60r, mi vravel, ze mal iba 1 pacientku (za cely svoj zivot), co otehotnela s telieskom a tych pacientok ma dost (co maju teliesko)...sanca samozrejme je, ale velmi miziva

minenkaa
7. apr 2025

Samozrejme,ze moze ejakulovat,by bolo zle keby si mu zakazala

viestta
7. apr 2025

znova opakujem, ze sa to vola vnutromaternicove teliesko 🙄

svetlonos
7. apr 2025

Kedysi som sa o tom bavila s muzom a povedal mi, že dvom jeho kamošom takéto "vnutrimaternicove telieska" behajú po byte 😁.

sowhat
7. apr 2025

@viestta tak isto mozme povedat, ze ludia co nemaju chut radit inym ludom, nemaju chodit na fora

minenkaa
7. apr 2025

@sowhat ale ved ma pravdu

viestta
7. apr 2025

@sowhat este dobre, ze ty si poradil...

minenkaa
7. apr 2025

Moj muz sa pyta ,ze naco mas to teliesko,ci na to aby si bola pekna

zuzanaam
7. apr 2025

poznám z blízkeho okolia 2 ženy, ktoré otehotneli aj s telieskom. Nespoliehala by som sa naň.

sowhat
8. apr 2025

@viestta ja som sa prisiel pozriet na nazory a skusenosti inych, kedze aj manzelka teliesko pouzivala, ja som radu nedaval. tak sa ukludnime 🙂

earlgrey
8. apr 2025
natalka13
8. apr 2025

@sowhat ved ano ty si len mudrlant,co ma na vsetko nazor😀

natalka13
8. apr 2025

autorka preco mas zavedene teliesko?
pribalovy letak si precitat, pobavit sa s lekarom co a preco mi vlastne zavadza do tela? nic?

sowhat
9. apr 2025

@natalka13 tak ako 99,9% ludi tu na MK :D