Môže partner ejakulovať, keď mám maternicové teliesko?
Maternicove teliesko. Ak mám teliesko môže sa do mňa partner urobiť?
@viestta ako pardon ale čítala som o tom veľa ale nenasla som o tomto nič
Asi si az tak vela necitala, lebo je to vnutromaternicove teliesko. Takze citaj este raz. A poriadne
Môže , no nikde nie je 100% šanca , že neotehotnies . Veľa báb otehotnelo aj s telieskom . Stačí len , že je zle vložené , alebo trošku viac posunuté a je dieťa na ceste 😆 takže ak nechceš riskovať, tak to nerobte 🙂
No veď nato to teliesko je.Sluzi ako antikoncepcia.A tak isto ako pri iných antikoncepciach aj tu je malá možnosť,že zlyhá.
Ja mam Mirenu a je mala pravdepodobnost, ze otehotniem...moj gynekolog 60r, mi vravel, ze mal iba 1 pacientku (za cely svoj zivot), co otehotnela s telieskom a tych pacientok ma dost (co maju teliesko)...sanca samozrejme je, ale velmi miziva
Samozrejme,ze moze ejakulovat,by bolo zle keby si mu zakazala
znova opakujem, ze sa to vola vnutromaternicove teliesko 🙄
Kedysi som sa o tom bavila s muzom a povedal mi, že dvom jeho kamošom takéto "vnutrimaternicove telieska" behajú po byte 😁.
Moj muz sa pyta ,ze naco mas to teliesko,ci na to aby si bola pekna
poznám z blízkeho okolia 2 ženy, ktoré otehotneli aj s telieskom. Nespoliehala by som sa naň.
autorka preco mas zavedene teliesko?
pribalovy letak si precitat, pobavit sa s lekarom co a preco mi vlastne zavadza do tela? nic?

Radsej ani nesexujtei kym si nenastudujete ako to vlastne funguje. Ludia, co nemaju zakladne vedomodśti o fungovani ich tela by nemali sulozit