Môže partner ejakulovať, keď mám maternicové teliesko?
Maternicove teliesko. Ak mám teliesko môže sa do mňa partner urobiť?
Asi si az tak vela necitala, lebo je to vnutromaternicove teliesko. Takze citaj este raz. A poriadne
Môže , no nikde nie je 100% šanca , že neotehotnies . Veľa báb otehotnelo aj s telieskom . Stačí len , že je zle vložené , alebo trošku viac posunuté a je dieťa na ceste 😆 takže ak nechceš riskovať, tak to nerobte 🙂
No veď nato to teliesko je.Sluzi ako antikoncepcia.A tak isto ako pri iných antikoncepciach aj tu je malá možnosť,že zlyhá.
Ja mam Mirenu a je mala pravdepodobnost, ze otehotniem...moj gynekolog 60r, mi vravel, ze mal iba 1 pacientku (za cely svoj zivot), co otehotnela s telieskom a tych pacientok ma dost (co maju teliesko)...sanca samozrejme je, ale velmi miziva
Kedysi som sa o tom bavila s muzom a povedal mi, že dvom jeho kamošom takéto "vnutrimaternicove telieska" behajú po byte 😁.
poznám z blízkeho okolia 2 ženy, ktoré otehotneli aj s telieskom. Nespoliehala by som sa naň.
autorka preco mas zavedene teliesko?
pribalovy letak si precitat, pobavit sa s lekarom co a preco mi vlastne zavadza do tela? nic?

Radsej ani nesexujtei kym si nenastudujete ako to vlastne funguje. Ludia, co nemaju zakladne vedomodśti o fungovani ich tela by nemali sulozit