Môžem ovplyvniť menštruáciu vysadením antikoncepcie?
Ahojte, 7.ho mája musím na gynekologicke vyšetrenie, ale keď som si vybavovala termín som ešte nevedela ze práve budem mat menštruáciu, síce posledný deň, ale tam nemôžem ani spinit. Beriem Hak, tak ak napr. vynechám tri aktívne tabletky aby sa menzes dostavil skôr bol by veľký problém? Ďakujem
nie nebol by problem, mozes vysadit skor pride skor alebo brat dalsi blister a nepride
ja by som radsej pokracovala s tbl bez pauzy na ms. Je to istejsie ako vynechavať tbl. Ms sa nemusi dostavit podla predstav
@vvrga1 neprestaň ich brať, ako vysadiť skor. Po vysadení mimo cyklu si nechránena.
Takže ak som to dobre pochopila, tak si dam poslednú aktívnu tabletku a hneď začnem nový blister tak tento mesiac nebudem krvácať vôbec? :D
@vvrga1 odporucam ti precitat si pribalovy letak, ak tvoja atk to uzmoznuje, tak ano, postup je taky. Alebo napis sem nazov, urcite su tu zeny, co ju uzivaju a povedia ti, ci je to mozne, ci nie. Ja si myslim, ze uz dnesne atk to umoznuju vsetky, ale tak nie som doktor, mozno niektore nie.
@katarinaba drovelis
@vvrga1 tuto nemam, tak snad sa najde niekto, kto ti poradi.

A nemozes vynechat krvacanie? proste vynechas pauzu a hned zacnes uzivat dalsi blister? Tazko povedat, ci sa ti MS spusti rovnako ako keby si tbl normalne dobrala.