Môžem priberať z Dany?
Nie, nie z toho by sa priberat nemalo.
@elsaanna1 podla mna to mozne je. Mam to potvrdene na sebe a da sa to aj vygooglit, pripadne precitat v pribalovom letaku. Zavisi od metabolizmu konkretneho cloveka, ale na moju vahu urcite posobila antikoncepcia a tiez aj lieky na alergiu. Ja som nemohla dlhe roky pribrat, mala som 48 kg a po antikoncepcii sa mi vyrovnali kucery a zacala som priberat - zmeny hormonov... Z antikoncepcie som mala dokonca depresie a mykozy (10 rokov som uzivala rozne druhy - aj kvoli uprave cyklu a akne). Vysadila som, depresie aj mykozy postupne zmizli...vlastne az potom mi doslo, ze to bolo pravdepodobne z toho a ziadny lekar mi nepomohol s diagnozami, ved mali z toho prachy a zdravy paciet peniazky neprinasa... ale ako vravim, na kazdeho posobia farmaceutika inak, ja s oslabenou imunitou som to mala tak, ako pisem...co sa tyka antihistaminik, to urcite v pribalovom letaku mam, lebo ked som ich brala dohodobo, stale som mala chut jest a pritom som bola unavena, ked mi bolo dlhsie obdobie fajn, vaha sla o 2-3 kg dole (bez namahy) a to ma zaujalo, cize som si precitala letak a nasledne mi to doslo, ze to ma asi nejaky suvis... clovek musi sam na sebe vidiet, ci sa mu nieco v zivote zmenilo (menej pohybu, viac stravy, nejake zdravotne problemy) a z toho pribera, alebo proste zacal uzivat nejaku chemiu a spaja si to s tym...
@elsaanna1 ak mas Danu, tak urcite nie, ak mas Mirenu je to hormonalna antika, ale davky hormonu su velmi nizke, pochybujem, ze by to malo na priberanie vplyv
@elsaanna1 dobrý večer neodporúčujem Vám danú dlhšie mat ako 5 rokov čím skôr ju vymeniť
Nie každej žene sa to môže stať ale poznám dve ženy ktoré to odkladali a doplatili na to že boli operované pretože mali zápal vajíčka a zase poznám ženy ktoré ju majú dlho a nič im neni takže by som to neodkladala je to pre vaše zdravie
A s daný sa nepribera skôr s antikoncepcie
Užívala som 3 druhy HAK jednu veľmi silnú a ani z jednej som nepribrala.Pribrala som keď som veľa papala 🤷

Nie