icon

Môžem priberať z Dany?

elsaanna1
8. mar 2021
janai1
8. mar 2021

Nie

anna_maria1
8. mar 2021

Nie, nie z toho by sa priberat nemalo.

srnka79
8. mar 2021

@elsaanna1 podla mna to mozne je. Mam to potvrdene na sebe a da sa to aj vygooglit, pripadne precitat v pribalovom letaku. Zavisi od metabolizmu konkretneho cloveka, ale na moju vahu urcite posobila antikoncepcia a tiez aj lieky na alergiu. Ja som nemohla dlhe roky pribrat, mala som 48 kg a po antikoncepcii sa mi vyrovnali kucery a zacala som priberat - zmeny hormonov... Z antikoncepcie som mala dokonca depresie a mykozy (10 rokov som uzivala rozne druhy - aj kvoli uprave cyklu a akne). Vysadila som, depresie aj mykozy postupne zmizli...vlastne az potom mi doslo, ze to bolo pravdepodobne z toho a ziadny lekar mi nepomohol s diagnozami, ved mali z toho prachy a zdravy paciet peniazky neprinasa... ale ako vravim, na kazdeho posobia farmaceutika inak, ja s oslabenou imunitou som to mala tak, ako pisem...co sa tyka antihistaminik, to urcite v pribalovom letaku mam, lebo ked som ich brala dohodobo, stale som mala chut jest a pritom som bola unavena, ked mi bolo dlhsie obdobie fajn, vaha sla o 2-3 kg dole (bez namahy) a to ma zaujalo, cize som si precitala letak a nasledne mi to doslo, ze to ma asi nejaky suvis... clovek musi sam na sebe vidiet, ci sa mu nieco v zivote zmenilo (menej pohybu, viac stravy, nejake zdravotne problemy) a z toho pribera, alebo proste zacal uzivat nejaku chemiu a spaja si to s tym...

meluela
8. mar 2021

@srnka79 dana je nehormonalne teliesko

srnka79
8. mar 2021

@meluela ok, nezistovala som presny popis dany, nakolko viem iba, ze aj vnutromaternicove telieska byvaju hormonalne a nehormonalne, pisala som skor vseobecne o ha, takze ak dana nie je hormonalna, ale iba mechanicka zabrana, tak beriem spat svoje vyjadrenia😉

elsaanna1
autor
8. mar 2021

@srnka79 tak ze teda nie.. asi ze no mam taku co je na 5 rokov a uz mala byt vonku len voliako to predlzujem vzdy dotoho nieco pride ked si ju idem k dojtorke dat von..mam ju 6 mesacov navyse

elizabet173
8. mar 2021

@elsaanna1 ak mas Danu, tak urcite nie, ak mas Mirenu je to hormonalna antika, ale davky hormonu su velmi nizke, pochybujem, ze by to malo na priberanie vplyv

anabel2341
8. mar 2021

@elsaanna1 dobrý večer neodporúčujem Vám danú dlhšie mat ako 5 rokov čím skôr ju vymeniť
Nie každej žene sa to môže stať ale poznám dve ženy ktoré to odkladali a doplatili na to že boli operované pretože mali zápal vajíčka a zase poznám ženy ktoré ju majú dlho a nič im neni takže by som to neodkladala je to pre vaše zdravie

A s daný sa nepribera skôr s antikoncepcie

littlebubble
8. mar 2021

Užívala som 3 druhy HAK jednu veľmi silnú a ani z jednej som nepribrala.Pribrala som keď som veľa papala 🤷