Môžem vysadiť antikoncepciu už po týždni?
Dobrý deň, nasadila som si antikoncepciu,dnes je presne 7 dní,ale chcem ju vysadiť.Nemam problémy, že mi je zle alebo tak, ale cítim na sebe aká som nervózna a všetko ma vytáča.Musim dobrat celý mesiac? Nechcem v nej pokračovať,ani vymeniť za inú.Nasadila som si ju v prvý deň menštruácie, ešte stále spinim. Bojím sa aj toho, že keď ju vysadim teraz, tak opäť dostanem ms.Co si o tom myslíte? Ďakujem
@majamat Ďakujem pekne,myslela som si, už ľutujem že som si ju dala. Som zlá aj na malú,je mi to moc ľúto.
vydrz. keby aj nedoberies vsetkych 21tbl, ale tak napr, 18tb. tak to skratis to obdobie leb o 3 dni. no po takto kratkom uzivani neviem ci by ti to uplne nerozhadzalo cyklus
majamat ma pravdu, skus dobrat maximum, co sa z toho jedneho zacateho blistra da, lebo si dost rozhadzes cyklus, ked budes citit, ze na Teba ide nervozita, zastav sa na chvilu a spomen si, ze je to kvoli tabletkam a skus zhlboka pokojne pomaly dychat, pokym hnev neodide, nebude to isto funogvat na 100%, ale mozno aspon par krat pomoze, drzim palce 🙂
ja HAK neberiem už a ani už nechcem, ale ked som ju kedysi dávno brala, trvalo istý čas, kým som si na nu zvykla. Ja som mala mesiac krvácanie, tiež zmeny nálad, ale po mesiaci sa všetko ustálilo.
Takže isto by som dobrala ten mesiac, nech ti to ešte viac nerozhádže cyklus, a potom sa rozhodneš.

ak vysadis po tyzdni, jemozne, ze ti zacne opat krvacanie. ak mozes, je lepsie dobrat aspon tu davku na 1m, resp. 1 cyklus