Možnosti ochrany pred tehotenstvom
Ahojte žienky.Máme už deti,no už neplánujeme ďalšie.Doposial som žiadnu hak nebrala a ani sa nechránili.No postupom času ako stárneme sa nad tým zamýšlam.Čo odporúčate?teliesko,tabletky alebo kondom? Ďakujem
Toto je veľmi individuálne, u nás kondóm. Nepchala by som do seba nič - ani teliesko ani tabletky.
@anonym_autor teliesko. Ja mám už 4. v poradí a dúfam, že už posledné. Žiadne krvácanie.
Ja tabletky
@anonym_autor každej vyhovuje niečo iné, mne teliesko, mala som viac za sebou, bez problémov, bez starostí a navyše bez menzesu, paráda
Urcite iba kondom. Hormony maju vela neziaducich ucinkov a zas strkat si teliesko tiez moc invazivne na moj vkus.
@anonym_autor vazektomiu pre neho alebo sterilizaciu pre teba, potom nemusite mat nic hormonalne/on kondom. Je to asi najucinnejsia forma ak nechcete mat deti... A ak nie takto radikalne tak on kondom alebo sa ty porad s gynekologom a ten ti vyberie vhodnu formu k tvojej vahe, veku, zdravotnemu stavu a podobne.
Mam iste problémy, takže rovno mi dr povedala, ze mi žiadne hormóny nepredpise.Zatial kondóm, muž ide na vazektomiu, uz caka, je tam 30 dňová lehota, rozhodovali sme sa asi pol roka ci ísť do toho
Hak
Ahojte baby viem že presne moja otázka asi tu nepatrí ale mala som 2x nechránený s*x. Prvý raz som mala keď som mala neplodné dní Druhy raz som mala posledný deň plodných dní ale bez evolúcie myslím toho vajíčka ale je dosť možné že sa mi ta evolúcia aj mohla posunúť keďže tieto dni som mala dosť stresy a som bola aj hora kašeľ sopeľ a nevladnost. Po ne chránenom styku po 2 dňoch som užila tabletku alleone nudzovu antikoncepciu a zatiaľ nič sa nedeje menštruáciu mam mat podľa aplikácií o 4 dní co si o tom myslite vy. ??????????? Ešte chcem dodať minule dávnejšie som tiež užila tabletku ale apreg a to hneď na druhý deň som krvacala 5 dní 3 dní som mala prestávku len slabšie špinenie a na 4 deň som mala zas krvácanie 5 dní...... Tak preto neviem keďže teraz sa nič nedeje ci je to normálne alebo nie
Za mna teliesko...nemam ziadne krvacanie a ani bolesti
Mam iste problémy, takže rovno mi dr povedala, ze mi žiadne hormóny nepredpise.Zatial kondóm, muž ide na vazektomiu, uz caka, je tam 30 dňová lehota, rozhodovali sme sa asi pol roka ci ísť do toho
@anonym_c9a2b1 Ide do centra jednodňovej chirurgie alebo do nemocnice? Koľko ho to bude stáť? Nechceli ste radšej ostať pri kondomoch?
@anonym_c9a2b1 Ide do centra jednodňovej chirurgie alebo do nemocnice? Koľko ho to bude stáť? Nechceli ste radšej ostať pri kondomoch?
@anonym_449c1a do Trenčína, MUDr.Sokol.Okklo 700eur
Dakujem zienky tak som rozhodnute sa chranit kondomom.Niesom moc naklonena Hak a muz by mi na zakrok nesirl ani za svet 🙃to bu radsej nic nebolo.
Dakujem zienky tak som rozhodnute sa chranit kondomom.Niesom moc naklonena Hak a muz by mi na zakrok nesirl ani za svet 🙃to bu radsej nic nebolo.
@anonym_autor Ja som na tom podobne. Vazektomiu by som nikdy neabsolvoval a kondóm mi nevadi.

Teliesko