Najlepšia ochrana
Ženy ktorá HAK je podľa Vás tá naj? Počula som aj o nejakých ktoré sa aplikujú priamo do pošvy čiže nenarušia hormóny máte s tým niektorá skúsenosti?
@simonkabianka Kazda HAK predsa obsahuje hormony, cize, tie tvoje prirodzene ti narusi. Alebo nechapem otazke.
@simonkabianka Este ma napadlo, ze ty mas asi na mysli Nuvaring. To je tiez hormonálna antikoncepcia, akurát výhoda je v tom, ze ten krúžok máš v pošve a z neho sa ti rovnomerne vsterbávajú hormóny do tela. Výhoda je v tom, že neužívaš tabletky, čiže žalúdok je ušetrený a nemusíš na to myslieť každý deň. Máš ho zavedený 3 týždne a potom je týždeň prestávka, kedy máš menštruáciu.
@belllinka a je na predpis asi že? No mne ide o to že ja lieky nechcem jednak aj kvôli žalúdku a aj kvôli hormónom a nechcem mať narušení cyklus
@simonkabianka Ano, je to na predpis a su to tiez hormony. Mozno by si mohla skusit toto:
http://www.caya.sk

Pozri si v google pearlov index. Najlepsie z toho vychadza hormonalna antikoncepcia. A sterilizacia. Akekolvek vaginalne kremy a podobne du vysoko nespolahlive a sluzia len ako doplnkova antikoncepcia. A najlepsie ti aj tak poradi gynekolog. Ten podla anamnezy urci, ktora je pre teba navhodnejsia.