icon

Nechránený sex

tara213
6. sep 2022

Dobrý deň potrebovala by som poradiť, s priateľom by sme chceli vyskúšať sex bez ochrany rozmýšľala som že možno deň pred ms by to asi bolo najlepšie no na bábätko som ešte mladá a nechcem nič risknúť máte niekto nejaké skúsenosti?

babovka2321
6. sep 2022

@tara213 preco bez ochrany? Ak myslis bez kondomu, su aj ine sposoby ochrany. Ak nechces brat HAK, skus aspon pharmatex krem, ak dieta neprichadza do uvahy.

lorin29
6. sep 2022

@tara213 pharmatex čipky alebo krém si kúp

evica17
6. sep 2022

@tara213 no je to risk. Síce šanca otehotnieť minimálna ale je a náhoda je sviňa. Možno prerušovany styk by to bolo bezpečnejšie spolu s tým pharmatex krémom spermicindnym

elizabet173
6. sep 2022

@tara213 inými slovami chce to vyskúšať priateľ, či? Neviem si predstaviť mladú ženu, ktorá sa na dieťa necíti ani náhodou, že by chcela len tak vyskúšať sex bez ochrany. Lebo väčšine to vyšlo a neotehotnela 🙉 Mysli na to, že síce je pravdepodobnosť otehotnenia deň pred menštruáciou mizivá, ale je a niektoré ženy otehotneli aj počas menštruácie. A mysli aj na to, že keby sa to stalo, komu by to viac zmenilo život, či tebe alebo priateľovi.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
bessie12
6. sep 2022

@jabadabadu ... a potom bude plac a tema ,,Ostala som tehotna, kvoli sexu bez ochrany"

breznica
6. sep 2022

@bessie12 a chalan sa na mňa vykašľal 😭🙈

bessie12
6. sep 2022

@breznica to je ako bonus k tomu

ajsha123
6. sep 2022

Ja som otehotnela tak, ze uz som mala dostať menzes, mala som klasické pred menštruačné bolesti bruška... Čakala som, ze sa to každú chvíľu spustí, tak sme skúsili naostro 🙂 Tak, ale u nás je to iné, sme manželia a bábätko sme dokázali prijať 🙂 (aj keď plánované nebolo)

brembo
6. sep 2022

@bessie12 presne tak chlapec sa do nej chce urobit, ona otehotnie a potom povie sorry mala si si dávat pozor.

bessie12
6. sep 2022

@brembo lenze na dieta su potrebny dvaja, takze byt na jej mieste a toto by mi urobil, tak by som mu to dala vyzrat neskor.

martul
6. sep 2022

@tara213 ja práve čakám zo školy syna čo sme splodili 2 dní pred ms. A to som si to sledovala....asi spatne 😅

elizabet173
6. sep 2022

@bessie12 neurobila by si nič, ak by sa rozhodol odísť a poslať raz mesačne výživné

bessie12
6. sep 2022

@elizabet173 testy otcovstva a nasledne platenie alimentov. Tomu by sa nevyhol. Podala by som navrh na sud.

elizabet173
6. sep 2022

@bessie12 tomu nie, ale je to nič v porovnaní s tým, čo čaká ženu s malým dieťatkom. Mužovi mesačne odíde z účtu nejaká suma a finito. Preto sa takéto experimenty majú robiť len v prípade, že by prípadné tehotenstvo nezaskočilo ani jedného ani druhého a pre dieťa sú vytvorené podmienky

bessie12
6. sep 2022

@elizabet173 ved jasne. Zena si to od*erie najviac

elizabet173
6. sep 2022

@bessie12 veď to

bessie12
6. sep 2022

@elizabet173 sex ano, ale prijat pripadne nasledky to uz nie 🙄

elizabet173
6. sep 2022

@bessie12 preto si je treba vyberať s kým ten sex budem mať a za akých podmienok, toto by mala mať žena pevne v rukách

nika_val
6. sep 2022

@elizabet173
@jabadabadu
Prečo by to mal byť hned chlapov napad?
Ja ked som mala 16 a začinala som s partnerom mne to osobne bolo nepohodlne s kondomom tak sme sa o tom pobavili a zhodli sa skusit to bez
Jasne že partner bol nadšeny ale nebolo to na jeho podnet

brembo
6. sep 2022

@bessie12 to hej,ale i tak by si si to ty odskákala. On by poslal mesačne pár drobných a leháro,skákal by na druhu a ty doma s dietatom.

beronsche
6. sep 2022

@nika_val no mas sa cim chvalit... 16r to skusat bez ochrany je ciro-cire sialenstvo. Chcela by som napisat, ze ta ospravedlnoval tvoj nizky vek, ale nie je to tak, bola to riadna hlupost.
Ak sexovat, tak zodpovedne!

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
nika_val
6. sep 2022

@beronsche jasne ze sa nemam čim chvaliť ale v dnešnej dobe ked maju sex aj mladší tak je to asi jedno už 🤷‍♀️
Ale jasne bolo to riskovanie v tej dobe, a po par mesiacoch kedy jasne ze bez ochrany to bolo lepšie ale vždy sme trpli pred ms či pride som usudila ze antikoncepcia je idaelne riešenie.. takze aspon takto som v tej mojej "mudrej" dobe tomu postavila

beronsche
7. sep 2022

@nika_val nejde o sex v 16r, to sme sa nepochopili... Ide o nechraneny sex, ktory je obrovska hlupost vzdy, ked par dieta nechce.

nika_val
7. sep 2022

@beronsche tak to je jasne že je to hluposť, zbytočny risk pre par minut dobreho pocitu..
Nedavno som sem pridavala obrazok s textom
"Dieťa nikdy nie je "prekvapenie" alebo "chyba"!
Mal si sex bez kondomu, a čo si čakal ? " Plazmovu telku?" 😁 ""
A to je podla mna mega vystižné 🙂