Nechránený sex
Dobrý deň potrebovala by som poradiť, s priateľom by sme chceli vyskúšať sex bez ochrany rozmýšľala som že možno deň pred ms by to asi bolo najlepšie no na bábätko som ešte mladá a nechcem nič risknúť máte niekto nejaké skúsenosti?
@tara213 inými slovami chce to vyskúšať priateľ, či? Neviem si predstaviť mladú ženu, ktorá sa na dieťa necíti ani náhodou, že by chcela len tak vyskúšať sex bez ochrany. Lebo väčšine to vyšlo a neotehotnela 🙉 Mysli na to, že síce je pravdepodobnosť otehotnenia deň pred menštruáciou mizivá, ale je a niektoré ženy otehotneli aj počas menštruácie. A mysli aj na to, že keby sa to stalo, komu by to viac zmenilo život, či tebe alebo priateľovi.
@jabadabadu ... a potom bude plac a tema ,,Ostala som tehotna, kvoli sexu bez ochrany"
Ja som otehotnela tak, ze uz som mala dostať menzes, mala som klasické pred menštruačné bolesti bruška... Čakala som, ze sa to každú chvíľu spustí, tak sme skúsili naostro 🙂 Tak, ale u nás je to iné, sme manželia a bábätko sme dokázali prijať 🙂 (aj keď plánované nebolo)
@bessie12 neurobila by si nič, ak by sa rozhodol odísť a poslať raz mesačne výživné
@elizabet173 testy otcovstva a nasledne platenie alimentov. Tomu by sa nevyhol. Podala by som navrh na sud.
@bessie12 tomu nie, ale je to nič v porovnaní s tým, čo čaká ženu s malým dieťatkom. Mužovi mesačne odíde z účtu nejaká suma a finito. Preto sa takéto experimenty majú robiť len v prípade, že by prípadné tehotenstvo nezaskočilo ani jedného ani druhého a pre dieťa sú vytvorené podmienky
@elizabet173 ved jasne. Zena si to od*erie najviac
@bessie12 veď to
@elizabet173 sex ano, ale prijat pripadne nasledky to uz nie 🙄
@bessie12 preto si je treba vyberať s kým ten sex budem mať a za akých podmienok, toto by mala mať žena pevne v rukách
@elizabet173
@jabadabadu
Prečo by to mal byť hned chlapov napad?
Ja ked som mala 16 a začinala som s partnerom mne to osobne bolo nepohodlne s kondomom tak sme sa o tom pobavili a zhodli sa skusit to bez
Jasne že partner bol nadšeny ale nebolo to na jeho podnet
@beronsche jasne ze sa nemam čim chvaliť ale v dnešnej dobe ked maju sex aj mladší tak je to asi jedno už 🤷♀️
Ale jasne bolo to riskovanie v tej dobe, a po par mesiacoch kedy jasne ze bez ochrany to bolo lepšie ale vždy sme trpli pred ms či pride som usudila ze antikoncepcia je idaelne riešenie.. takze aspon takto som v tej mojej "mudrej" dobe tomu postavila

@tara213 preco bez ochrany? Ak myslis bez kondomu, su aj ine sposoby ochrany. Ak nechces brat HAK, skus aspon pharmatex krem, ak dieta neprichadza do uvahy.