Nerovnováha spôsobená antikoncepciou
Ahojte, užívam atk Maitalon už rok a na začiatku tohto blistra som si dala tabletku o 3 hodiny neskôr ako zvyčajne no ďalej som pokračovala už v zabehnutom case. Posledných pár dni mam problémy s trávením, trochu ma nafukuje. Zle mi nebýva ani nevraciam nehnackujem len take zvalstne slabé kŕče v spodnej časti brucha. Predpokladám že tehu nie som keďže užívam tabletky na čas, ani jednu som nevynechala a nemám inak žiadne ťažkosti ani iné lieky. Myslite že ten trochu rozhádzaný čas mohol spôsobiť problémy ktoré som spomínala alebo to na to nemá vplyv? Ďakujem 🙂
@veselo_neveselo akože občas som mávala tak slabé kŕče v podbrušku ale na konci blistra, teraz som len v polovici
Nemyslím si, že to bolo tým, že si si raz dala jednu tabletku o tri hodiny neskôr. Môže to byť hocičo iné, kľudne aj jedlo. Ja som takto zistila, že ma nafukuje mlieko
@oblecenie99 tiež rozmýšľam že to môže byt niečo podobne len som chcela vylúčiť tuto možnosť kým pôjdem s tým k doktorovi. Mala som problémy s trávením cca dva mesiace dozadu potom to zmizlo a opäť sa to vrátilo v tejto podobe. Zrejme je naozaj príčina v trávení
@baska_t AK sa to už objavilo predtým, tak to bude trávenie.. mne sa to zhoršilo po vysadení, nabehli hormóny :D ja som raz lekárovi hovorila, že mám nastavený budík a vždy beriem presne na minútu včas, a on mi vysvetľoval, že tam sa to riadi síce hodinami, ale biologickými, ergo telo by si nemalo všimnúť, že je tam raz "oneskorenie" o 3 hodiny.
@oblecenie99 oki ďakujem, lebo počula som aj take prípady len bohvie ako to dámy užívali no…ja mam oneskorenie max hodinu ak náhodou zabudnem tabletky zobrať do prace. Takže asi dietka ma čaká :D

Asi nie, ked uz rok ju beries bez problemov. Radsej pozri, ci si nezjedla nieco zle...