Otehotneli ste rok po vazektómii?
Ahojte. Otehotnela ste niektorá rok po vasektomii? Čo ste robili?
@anonym_autor cize tvoj partner bol na vasektomii a ty si do roka od jeho zakroku otehotnela?cgodi partner na kontrolne odbery?
@simona92101 manžel bol 3 mesiace po zákroku na odberoch kde mal potvrdenu 100% sterilitu(neviem, ako sa to odborne povie) a tam mu povedali, že už biac chodiť netreba. Že pre svoj klud raz za rok môže pre vlastný pokoj. Len u nás neprešiel ani rok, v marci bol na vasektomii…
Znama mala po muzovej vazektomii este dalsie dve deti.
Znama mala po muzovej vazektomii este dalsie dve deti.
@oslo1 ale tak druhé už asi vedeli, že je zákrok neúsny, či ako?
@simona92101 manžel bol 3 mesiace po zákroku na odberoch kde mal potvrdenu 100% sterilitu(neviem, ako sa to odborne povie) a tam mu povedali, že už biac chodiť netreba. Že pre svoj klud raz za rok môže pre vlastný pokoj. Len u nás neprešiel ani rok, v marci bol na vasektomii…
@anonym_autor ale neodpovedala si. Si tehotná?
@anonym_autor ale neodpovedala si. Si tehotná?
@koniarova nemám to lekárkou 100% potvrdené, ale testy (rôzne značky) vychádzajú pozitívne
A druha vec, mna teraz zobrali po materskej do roboty, niesom tam ani mesiac... Ach, čo mám robiť nečakala som to
A druha vec, mna teraz zobrali po materskej do roboty, niesom tam ani mesiac... Ach, čo mám robiť nečakala som to
@anonym_autor a tak pracovat kludne mozes, pokial to nie je rizikove. No a s manzelom sa porozpravat, pravdepodobne si bude dost neisty, no nech ide znova na testy a uvidite.
@anonym_autor Blahoželám k tehotenstvu. 🙂
Božie cesty sú nevyspytateľné.
@anonym_autor Neboj sa, zvládneš to. V ktorom si týždni?
@anonym_autor nech ide znovu na odbery a keď mu potvrdia že to nie je 100% tak až potom mu povedz že si tehotná
aby to nezobral že si mu bola neverná, jeden nedávno kvôli tomu zavraždil svoju manželku
@anonym_autor nech ide znovu na odbery a keď mu potvrdia že to nie je 100% tak až potom mu povedz že si tehotná
aby to nezobral že si mu bola neverná, jeden nedávno kvôli tomu zavraždil svoju manželku
@anonym_bc9e43 a tak môj nieje až taký psycho, dúfam. A áno už som mu povedala, že chcem aby siel na spermograf
@anonym_autor Neboj sa, zvládneš to. V ktorom si týždni?
@anonym_5ec89b netuším, týždeň mi to mešká takze úplne čerstvá záležitosť a možno mám nejaké cysty ktovie
Minule tu bola jedna pani tehotná po jej sterilizácii, takže naozaj je všetko možné. Chápem, že si v šoku, ale chcem ta podporiť. Zvládneš to. Ak by si potrebovala povzbudiť, kľudne pis.
@anonym_autor tak to mu povedali hlupost,manzel bol na vazektomii a po 3m bol na kontrole aj po pol roku.lekar mu odporucil chodit kazdy rok na kontrolne odbery,vraj zazil pripady kedy sa funkcia obnovila.takze mozne to je
@anonym_autor tak to mu povedali hlupost,manzel bol na vazektomii a po 3m bol na kontrole aj po pol roku.lekar mu odporucil chodit kazdy rok na kontrolne odbery,vraj zazil pripady kedy sa funkcia obnovila.takze mozne to je
@anonym_0cbe3e však to iste som napísala, že raz za rok ísť pre istotu. Ale my nám neubehol ani rok
@anonym_0cbe3e a jemu povedal, že za tie roky čo to robil nezažil ani jeden prípad….
Minule tu bola jedna pani tehotná po jej sterilizácii, takže naozaj je všetko možné. Chápem, že si v šoku, ale chcem ta podporiť. Zvládneš to. Ak by si potrebovala povzbudiť, kľudne pis.
@staromodna ďakujem ❤️ popravde neviem, neviem to vstrebat
@pr85 to by som ti vedela hovoriť .. takto pred rokom do roka a do dňa, ako som si urobila test som potratila dvojičky 🥺
@pr85 a v marci siel na vasektomiu, dohodli sme sa , že už ďalšie deti nechceme a ani zažívať tu bolest ach
@anonym_autor prosím vás a kde bol muž na zákrok ?
@anonym_autor prosím vás a kde bol muž na zákrok ?
@anonym_49e195 BA eveclinic
@anonym_49e195 BA eveclinic
@anonym_autor Tak na túto kliniku mi minule vyskočila reklama na obriezku. Tie tam asi robia dobre.
@anonym_autor Tak na túto kliniku mi minule vyskočila reklama na obriezku. Tie tam asi robia dobre.
@pr85 to netuším

@anonym_autor cize tvoj partner bol na vasektomii a ty si do roka od jeho zakroku otehotnela?cgodi partner na kontrolne odbery?