Otehotnenie po nepravidelnom užívaní antikoncepcie
Ahojte. Je tu nejaká z vás, čo otehotnela po tom, čo prestala brať antikoncepciu a nepovedala o tom mužovi, prípadne neužívala pravidelne antikoncepciu a tak otehotnela? Ako ste to potom vysvetlili gynekológovi a hlavne mužovi doma? Že zlyhala antikoncepcia? Lebo to sa mu nezdá ako naozaj možné, ak sa pravidelne užíva, že by mohla žena otehotnieť.
Je možnosť anonymných odpovedí, tak sa možno niekto nájde kto mi odpovie
Prečo by som mala kvoli niecomu takemu klamat?
Ak chce žena otehotniet, aj ked berie ATK, tak si to dokáže zariadit. A nech si potom rozprava kadeco, aj ze ATK zlyhala a ze ona žiadnu chybu neurobila. Gynekologovi to je srdecne jedno, on neskuma dovod ani sposob otehotnenia.
Vsak normálne povieš,že nebrala sim pravidelne tak som tehotná a doktorovi čo chces vysvetľovať
Mali sme dnes takúto tému v robote, tak preto ma to zaujíma. A je reálne možné, že nejaká antikoncepcia zlyhá? Iná ako tabletky
Mali sme dnes takúto tému v robote, tak preto ma to zaujíma. A je reálne možné, že nejaká antikoncepcia zlyhá? Iná ako tabletky
@anonym_autor kazda jedna môže zlyhať ak je len jedna ,len jediná nie
@anonym_autor
takze otazka je:
oklamala som muza. Nebrala som tabletky lebo ja dieta chcem a on nie. Ako mu vysvetlit, ze zlyhsla antikoncepia a nie moja uprimnost voci nemu?
Nooo, stava sa aj ze zlyha antikoncepcia.
Kludne aj vnutromaternicove teliesko vie zlyhať.
A v robote ste sa bavili hej? Prosim ta kolko tam mate rokov, ak sa realne pytas, ci moze antikoncepcia zlyhat??
Jednu taku poznám, ženu , čo chcela veľmi druhé dieťa a manžel nie, a ona “ brala “ antikoncepciu. Jej manžel je taký tutko, takže sa nečudujem že uveril jej rozprávke .
Hormonalna antikoncepcia moze zlyhat, aj ked sa berie pravidelne. Staci k nej uzivat nejake ine lieky, napr. antibiotika alebo mat zaludocne problemy.
@anonym_autor však si pozri pribalovy letak čo znižuje učinost antikoncepcie aj ked ju pravidelne uživa máš to tam presne rozpisane
stačia ti žaludočné problemy , v podstate nechtiac vynechaš atd,
vôbec nemusíš vysadzovat
Nechapem, naco brat antokoncepciu, ak sa neberie pravidelne. To rovno nemusis brat ziadnu.
Jedine, co 100% nezlyha je nemat sex. Lekarovi je jedno, preco si tehotna. A muzovi to mozes vysvetlit ako chces … no pokial si ho oklamala a pod … tak sa ti moze stat, ze uz muza mat nebudes a ci sa bude starat alebo len platit vyzivne je otazne. Takze ak rozmyslas nad tym, ze priputas dietatom chlapa k sebe … velmi zla cesta, to nech radsej utre do plachty
@anonym_autor Bože ty nie si dospelá žena že nevieš takéto veci?
Žiadna antikoncepcia nie je 100%,jedine nemať sex. Lekárovi je jedno ako sa to stalo a chlapovi povedz pravdu.
Jedine, co 100% nezlyha je nemat sex. Lekarovi je jedno, preco si tehotna. A muzovi to mozes vysvetlit ako chces … no pokial si ho oklamala a pod … tak sa ti moze stat, ze uz muza mat nebudes a ci sa bude starat alebo len platit vyzivne je otazne. Takze ak rozmyslas nad tym, ze priputas dietatom chlapa k sebe … velmi zla cesta, to nech radsej utre do plachty
@anonym_b812a8 nepotrebujem nikoho k sebe pripútať

Samozrejme ze vela zien otehotnie pri vysadeni antikoncepcie, alebo pri jej neporiadnom ci nedoslednom uzivani. Nerozumiem otazke. A to, ze o tom nepovedala muzovi alebo ho de facto klamala v TAKEJTO zavaznej veci, ja osobne necham radsej bez komentara.
A ked ano, lebo aj take zeny su, tak akoze co chces pocut? Bud muzovi klamat, fabulovat a zatlkat nadalej, alebo povedat pravdu. Co na toto chces pocut, ako fakt?