Otehotniem po skončení užívania antikoncepcie?
Mala by som pre vás otazku.ked budem užívat antikoncepciu aspon4 mesice a prestanem to uz pouzivat tak mozem sa otehotnit????????? Už by som velmi chcela babo a aj moj partner uz na to sme 2 roki a este stale nic. 😒 😒 čakam na vas odpoved.dakujem. 🙂
nie , este viac si mozes narusit cyklus a hormony, neber anticku a hybaj na gynekologiu...Mozno je v nom chyba, nie v tebe.
chod k lekarovi, nech ti spravia aspon zakladne vysetrenia ... mozno ti nakoniec navrhne tento postup, ale je vopred dobre vediet ci je vsetko ok
Ja som brala štyri roky s prestávkami a po vysadení som otehotnela na druhý mesiac. Po vysadení máš väčšiu šancu otehotnieť, ale je to individuálne, niekomu to pomôže, niekomu to zase neskutočne rozhádže cyklus a dostáva sa z toho aj pol roka a potom to nie je také jednoduché. Myslím, že 4 mesiace ti neublížia. Rozhodne sa poraď s lekárom, ten ti poradí dobre, verím tomu. A držím palčeky, aby sa podarilo čo najskôr. 😉
Ahoj, ja by som najprv vyskúšala metódu sledovania cyklu - plodné a neplodné dni. Možno, že ste vtedy spolu s partnerom, kedy už tvoj cyklus nie je aktívny. Je na to už malý prístroj Cyclotest, ktorý v tom ti môže pomôcť. Sleduje plodné a neplodné dni v rámci ženského cyklu a presne ti dodá o tom potrebné informácie. Ja používam ako antikoncepciu, ale moja priateľka otehotnela pomocou tohto prístroja. Potom neskôr určite by som išla aj k lekárovi na špeciálne vyšetrenie. Dúfam, že som ti pomohla, krásny deň 🙂

a naco xces nasadit anticku, ked sa snazis otehotniet? a pochopila som to spravne, ze uz sa snazite o babo 2 roky a stale nic? bo ak je to tak, tak na tvojom mieste by som to uz radsej riesila s doktorom pretoze tam uz potom moze byt iny problem...