icon

Padanie vlasov spôsobené Belarou

helena_1987
11. apr 2025

Ahojte baby. Chcem sa Vás spýtať.
V Novembri 2024 som vysadila HAK po 2 rokoch (lydely). Začali mi padať vlasy trvalo to cca 2 týždne. Potom padanie vlasov prestalo. Padanie nebolo katastrofa ale tak viac ako zvyčajne, neriešila som to.

Vo februári 2025 som začala brať opäť HAK ale BELARU (akné zmizlo) ale vlasy začali neskutočne padať. Občas mám mierne závraty alebo neviem to ani opísať. Cítim sa slabo. Neviem či to je z hak alebo z čoho.
Písala som ohľadom toho aj mojej gynekologičke ale povedala že to z hak nie je že ju beriem krátko na to aby vlasy padali.

Neviem teraz či mám hak opäť vysadiť alebo co.
Pridám aj foto ako po umytý padajú, keď česiem padajú. Vlasy sú všade je to katastra.
Prosím poraďte mi y ci vysadiť hak alebo brat a prestane to.
Už to trvá od 17.2.2025 to padanie, a je apríl.

Padanie vlasov spôsobené Belarou
lila246
11. apr 2025

jemine :O ja beriem belaru uz par rokov a s vypadavanim vlasov teda vobec problem nemam :/ ale pozerala som teraz pribalovy letak a vypadavanie vlasov je menej casty vedlajsi ucinok - u 1 zo 100, takze je možne že to mas kvoli tomu :(

helena_1987
autor
11. apr 2025

@lila246 ďakujem za odpoveď, hej ale neviem teraz ci ju mam vysadiť alebo pokračovať v užívaní. Aby to nebol opäť šok a opäť hormonálna nerovnováha (po vysadení)..

michaela329
11. apr 2025

@helena_1987 Belaru som brala roky a vlasy mi teda nepadali. Nemáš to sezónne - jeseň, jar.

ivanka349
12. apr 2025

no moja jednoznacne ti HAK nesedi ale postrehla som spomenula si akne pokial beries HAK koli akne su aj ine moznosti viem ze dcerka mala podobne daco a chvalila ze jej pomaha na akne
prebioticke hyaluronove serum na problematicku plet od mark sa jej plet krasne vyhladila skus to
pozriet pokial ta trapi aj plet https://zerotoxic.sk/products/mark-prebioticke-...

helena_1987
autor
12. apr 2025

@ivanka349 ďakujem za odpoveď,myslíte že keby teraz vysadim hak po 2 mes. Užívaní padanie prestane?

ivanka349
12. apr 2025

@helena_1987 helenka urcite by som tie HAK nebrala ked mas tento problem treba ich zmenit a na to akne skus ten gel urcite budes spokojna