Pharmatex čapíky a prerušovaný styk: Funguje to?
Zdravim,prosím je tu niekto kto využíva alebo využíval tuto kombináciu ochrany pred neželaným tehotenstvom a fungovalo mu to spoľahlivo aj počas plodných dní?Alebo kto používal len Pharmatex čapíky mimo plodných dní s ejakuláciou dovnútra?
mala som ich raz, ja som bola ok, ale mojho ex z toho strašne palil úd 😂 asi predčasná karma ..
ak nechceš ostať tehotná, tak nech to do teba nepúšťa a nebudete potrebovať ani pharmatex. alebo si dajte gumu keď sa bojiš
Pharmatex nie je také spolahlivé . Bud s kondómom alebo prerušovaným ale nie je to žiadna sláva
@anonym_autor používala som ich asi rok.Mne vadilo, že dlho vytekali a musela som nosiť intimku
Ja som pouzila po porode tie Pharmatex capiky 3x a 2x som mala na druhy den zapal mocaku. Raz v zivote (roky) pred tym a nikdy potom. Menia ph v posve a potom lahko vznikne infekcia. Nikdy viac.
@zuz0110 Prepáč ale otázka znela inak,nie že aké vedľajšie účinky moze mat
mala som ich raz, ja som bola ok, ale mojho ex z toho strašne palil úd 😂 asi predčasná karma ..
ak nechceš ostať tehotná, tak nech to do teba nepúšťa a nebudete potrebovať ani pharmatex. alebo si dajte gumu keď sa bojiš
@anonym_0cc26f No len či to že do mňa nepustí je postačujúce v plodné dni...preto je nadpis taký aký je,zaujíma ma či niekto tak fungoval. Kondóm nemôžme zo zdr dovodov,ani hormóny ani telieska
@anonym_autor používala som ich asi rok.Mne vadilo, že dlho vytekali a musela som nosiť intimku
@anonym_ce88f5 také by mi absolútne nevadilo,zaujíma ma či samotné ste ich používala bez akejkoľvek inej ochrany alebo v kombinácii s prerušovaným sexom
@anonym_0cc26f No len či to že do mňa nepustí je postačujúce v plodné dni...preto je nadpis taký aký je,zaujíma ma či niekto tak fungoval. Kondóm nemôžme zo zdr dovodov,ani hormóny ani telieska
@anonym_autor už 2 roky spím s frajerom bez pharmatexu, nerobí sa do mňa a nič nikdy neutieklo. Nehovorím že pull and pray je 100% ochrana ale otehotnieť nie je vôbec také ľahké ako si to niektoré ženy predstavujú. Každý mesiac máš 20-30% šancu na otehotnenie počas plodných dni aj to len počas určitého limitovaného času. Niekto otehotnie na prvú a niekto sa musí snažiť veľmi dlho. Sú aj nelatexove kondomy btw. Stále si pamätaj že je to chémia a každý reaguje inak. Niekto otehotnie aj na HAK aj s vnútromaternicovým telieskom. Jediná 100% ochrana je nemať sex
@anonym_ce88f5 také by mi absolútne nevadilo,zaujíma ma či samotné ste ich používala bez akejkoľvek inej ochrany alebo v kombinácii s prerušovaným sexom
@anonym_autor áno, splnili účel.Ale, ak by som nechcela byť tehotná nespoliehala by som sa to
@anonym_autor áno, splnili účel.Ale, ak by som nechcela byť tehotná nespoliehala by som sa to
@anonym_ce88f5 a v kombinácii s tým že partner včas vytiahne?

Ja som pouzila po porode tie Pharmatex capiky 3x a 2x som mala na druhy den zapal mocaku. Raz v zivote (roky) pred tym a nikdy potom. Menia ph v posve a potom lahko vznikne infekcia. Nikdy viac.