Prešli ste z antikoncepcie Belara na Maitalon?
Brala som antikoncepciu Maitalon pol rok a apribrala som 11 kg.. Teraz mám meniť na Maitalon a bojím sa, že aj tak priberem alebo budem mať ešte horšie nežiaduce účnky.. :(
ahoj ja som brala belaru dlhsiu dobu a nie je pravda že nezadržiavajú vodu. ja som bola ako balon. pribrala som neskutocne, čo mi ale vyhovovalo lebo som dlho nedokázala zvýšiť svoju váhu zo 47kg. a zrazu 55kg za cca 3 mesiace. no pridružili sa aj iné problemy - zacalo sa mi zle dýchať a mala som veľmi rýchly pulz niekedy nepravidelnú činnosť srdca. o tlaku ani nehovorim. chodila som po internom po kardiologii a nič mi nikde nevyšlo pozitívne. všade som bola 100% zdravá len s vysokým tlakom a pulzami. potom som to spomenula u gynekologa a hned som mala zmenenú. belara patri k tým vyššie hormonovým antikoncepciam. predpisuju sa mladým babám preto aby sa lepšie ukladal vapnik ktorý budú potrebovať ked pojdeme do menopauzy (akasi prevencia osteoprozy). Mne vymenili belaru za inú HAK nie Maitalon ale Lunyttu (je nizkormonova) a moje problémy sa stratili. takže ma nik nepresvedči o tom že by to nebolo všetko vdaka Belare a zadržanej vode v organizme...

Všetky novodobe Hak su nizkohormonove, a nezadrzuju vodu, teda nepribera sa z HAK ako niekedy. Pribera sa z toho ze HAK sposobuje ze zena ma chut na sladke a viac by jedla kadecoho, a preto aj je, a preto pribera. Ja som brala chvilu Belaru, je to jedna z najkvalitnejsich na trhu, je aj drahsia. Ale je toindividualne, ja som doteraz brala asi 3 znacky a vsetky mi sedeli, som asi taky typ ale brala som ich dokopy asi rok a pol lebo:
Najlepsie je HAK nebrat, je to svinstvo.