Priebeh kúpy tabletky po
Ahojte , prosim ak sa tu nachádza niekto kto mi o tom vie povedať viac, bola by som velmi vďačná . Môžete si voľne kúpiť tabletku po ? Pýtajú si občiansky alebo rodné číslo ? Viem, že ma pravdepodobne budete súdiť ale ja sa chcem chrániť pred tehotenstvom, dúfam ze to chápete . Nemám 16 a obavám sa ako si ju mam kúpiť . dakujem vopred za pomoc
Ja som ju raz kupovala pre kamarátku (fakt 😉) a nechceli vôbec nič..
Ale nie je to aktuálna info, už to bolo dávno
@ema_a na ochranu treba už pred sexom myslieť čiže HAK, kondóm pre chlapa, kondóm pre ženu...
@ema_a nepytaju nič je to liek bez receptu ako každý iný
@ema_a kúpiš bez problémov a bez receptu, ale odporúčam chrániť sa PRED počatím, spôsobov antikoncepcie je na výber dosť. Tabletka "po" je dosť veľký kopanec pre organizmus
Veď si ju môžeš kúpiť aj cez eshop, tak čo mali priamo v lekárni vyžadovať.. mne stále vyskakuje v reklamách na Facebooku, asi mi chce niekto niečo naznačiť

@ema_a kupovala som ju dávno a teda dá sa kúpiť bez receptu, ci odo mňa nieco pýtali si už nepamätám ale bola som už dávno dospelá. Nemáš 16 čiže menej? Kam sa ponáhľaš? Na sex máš kopu času a tabletka po je nudzova tabletka nie antikoncepcia