Reagujem na rovnakú HAK inak?
Ahojte chcem sa spytat uzivali ste rovnaku znacku HAK, a odstupom casu..? Teda ja mam diane 35, mala som ju i pred nejakym casom a potom som ju vysadila. No nepamatam si ze pocas HAK vtedy zeby som mala cca.10 dni pred kramami tak citlive prsia, uzivam druhu blisteru a aj pri prvej som ich mala citlivejsie no nie az tak ako teraz. A cela som taka uz predkramova- tlaky v podbrusi, krize, chrbat... Zeby dlhsi PMS a kolisanie hormonov? Teda neviem pytam sa s ci rovnaka GaK mi i casom moze prestat sediet.
Ano, už máš inak hormóny.. Tá Diane to je taká staršia antika, to ti dr. odporučil? Myslím, že už sú aj iné lepšie..
@seahorse27 a moze to byt upevnene ze sa to zacalo tak viac prejavovat pri uziti 16. Tabl? Cize mi ich ostava 5 do ukoncenia blisteru? Resp. Dajme tomu PMS?
@jana12349 Mozes kludne reagovat vyraznejsim PMS, aj ked HAK by ho mala prave znizovat. Treba pockat, co spravi treti blister a potom sa rozhodnes, ci zmenis alebo nie.
@seahorse27 ked ja si i myslim, ze ja mam antibiotika uz druhe... a tiez maju kopec vedlajsich ze sa citim takto pod psa hormony, potom PMS a antibiotika, moze to byt taky mix?
@jana12349 Hlavne sa nespoliehaj na ucinok HAK, ked beries zaroven ATB. Ale to hadam vies, ze ATB znizuju ucinok HAK...a ano, moze to spolu suvisiet, ten mix liekov a PMS...
@seahorse27 viem, viem 🙂 ale dakujem za informaciu 🙂

Ano, moze to tak byt. Ja som napr. po niekolkych rokoch zacala uzivat rovnaku HAK a mala som 2 mesiace spinenie. Predtym som si zvykala bez problemov. V priebehu rokov sa nam meni hormonalna hladina, tak telo reaguje inak. Treba pockat 3 mesiace, ci sa to neznormalizuje. Mne len dlhsie trvalo, kym som si zvykla.