icon

Reagujem na rovnakú HAK inak?

jana12349
12. nov 2018

Ahojte chcem sa spytat uzivali ste rovnaku znacku HAK, a odstupom casu..? Teda ja mam diane 35, mala som ju i pred nejakym casom a potom som ju vysadila. No nepamatam si ze pocas HAK vtedy zeby som mala cca.10 dni pred kramami tak citlive prsia, uzivam druhu blisteru a aj pri prvej som ich mala citlivejsie no nie az tak ako teraz. A cela som taka uz predkramova- tlaky v podbrusi, krize, chrbat... Zeby dlhsi PMS a kolisanie hormonov? Teda neviem pytam sa s ci rovnaka GaK mi i casom moze prestat sediet.

seahorse27
12. nov 2018

Ano, moze to tak byt. Ja som napr. po niekolkych rokoch zacala uzivat rovnaku HAK a mala som 2 mesiace spinenie. Predtym som si zvykala bez problemov. V priebehu rokov sa nam meni hormonalna hladina, tak telo reaguje inak. Treba pockat 3 mesiace, ci sa to neznormalizuje. Mne len dlhsie trvalo, kym som si zvykla.

ibrunova
12. nov 2018

Ano, už máš inak hormóny.. Tá Diane to je taká staršia antika, to ti dr. odporučil? Myslím, že už sú aj iné lepšie..

jana12349
autor
12. nov 2018

@seahorse27 a moze to byt upevnene ze sa to zacalo tak viac prejavovat pri uziti 16. Tabl? Cize mi ich ostava 5 do ukoncenia blisteru? Resp. Dajme tomu PMS?

seahorse27
12. nov 2018

@jana12349 Mozes kludne reagovat vyraznejsim PMS, aj ked HAK by ho mala prave znizovat. Treba pockat, co spravi treti blister a potom sa rozhodnes, ci zmenis alebo nie.

jana12349
autor
12. nov 2018

@seahorse27 ked ja si i myslim, ze ja mam antibiotika uz druhe... a tiez maju kopec vedlajsich ze sa citim takto pod psa hormony, potom PMS a antibiotika, moze to byt taky mix?

seahorse27
12. nov 2018

@jana12349 Hlavne sa nespoliehaj na ucinok HAK, ked beries zaroven ATB. Ale to hadam vies, ze ATB znizuju ucinok HAK...a ano, moze to spolu suvisiet, ten mix liekov a PMS...

jana12349
autor
12. nov 2018

@seahorse27 viem, viem 🙂 ale dakujem za informaciu 🙂