Rozhodujete sa medzi hormonálnym telieskom a inou ochranou?
Ahojte, som po druhom porode a zvazuje hormonalne teliesko. Ake s nim mate skusenosti? Isli by ste do toho opat alebo radsej zvolit inu formu ochrany? Dakujem
@nadush dakujem za infi. Prosim ta, nastala niekedy v zivote nejaka situacia/nejake vysetrenie kedy si upozornovala lekara ze mas hormonalne teliesko?
@nadush dakujem 🙂 ja sa extremne bojim, aby to teliesko nezlyhalo, my uz tretie babo nechceme 😂 tak zvazujem a toto mi prislo prakticke (netreba mysliet na ziadne tabletky, kondom atd...)
Tu sa pridam Tiez nad tym prave uvazujem.Len my mame uz 3 deti.4.nechcem 100% a tiez sa bojim zlyhania.
Po prvom pôrode som mala nehormonalne po druhom hormonálne, za mňa bolo lepšie nehormonalne. Po zavedení hormonálneho som mala dva týždne brutál migrény a veľkú únavu, tri mesiace som musela používať intimky kvôli spineniu. Momentálne raz do mesiace tak či tak mám slabú menštruáciu (úplne minimálnu mám trochu krvi na toaletnom tak iba preto viem že mám). Keď som mala nehormonalne fungovala som úplne bez zmien ako predtým nemala som žiadne vedľajšie účinky
Top vec :D mam hormonalne teliesko Levosert, ja som spinila dokopy mesiac (aj s kramami) a od vtedy ani spinenie ani kramy nemam 🤩