Silná menštruácia pri užívaní antikoncepcie Drovelis
Ahojte. Prvýkrát v živote užívam momentálne 5ty deň antikoncepciu Drovelis. Moja otázka znie či pri antikoncepcii je tak silný menzes normálny. Menzes mam 5ty deň a stále naberá na obrátkach a prepáčte mi za výraz ale idú zo mňa veľké kusy. Nikdy som tak silnú menštruáciu nemala. Druhé neplánujeme tak som sa dala na antikoncepciu ale neviem ci je to normálne alebo mam volať gyn. Moj menzes trval 5-6 dni ale ani zďaleka nevyzeral takto. Nemám bolesti ale nedá sa mi ani fungovať, tak ho mam silný. Ďakujem za rady
Ty máš ešte normálnu ms, nemohla si byť tehotná?
Podľa mňa je to normálne. Tiež som tak mala a potom sa to upravilo.
Ty máš ešte normálnu ms, nemohla si byť tehotná?
@januska12323 netuším menzes mi prišiel presne.
@stela567 tie prve mesiace mozu byt vseliake. Ja som napr. prvy mesiac menstruovala 3 tyzdne. Dalsie mesiace uz ok a dokonca slabsie a s mensimi bolestami.
Ja mám pri týchto tabletkách bezbolestný slabý menzes. Konečne.
Ja mám pri týchto tabletkách bezbolestný slabý menzes. Konečne.
@vela02 drovelis užívaš?
Za mňa drovelis katastrofa,strašne silná a dlhá menštruácia,myslela som si,že nikdy neskončí ,k tomu sa mi spravili na lytakch modriny ,veeela modrín,celé lýtka som nimi mala posiate,musela som vysadiť a už nemám odvahu skúšať nejakú inú antikoncepciu po tejto skúsenosti.

Laicky si myslím, že 5.tabletka ATK ti neovplyvnuje silu MS. Teraz krvacas a mas normálnu MS, nie krvacanie z vynechania, ako ked užívaš ATK dlhodobo.
K otázke - nie, MS som nemala silnejsiu.