icon

Skúsenosti a názory na antikoncepciu Belara

natalicenka
Včera o 14:25

Ahojte, berie niekto tuto antikoncepciu?

anonym_77e3d8
Včera o 14:30

Brala som v minulosti. Za mna najhorsia aku som kedy mala😁 aka je tvoja otazka? Mozno pomozem

anonym_4329d3
Včera o 14:38

beriem uz siedmy rok, bez problemov (jediny problem som mala s vacsim apetitom, za prve tri roky som pribrala cca 15kil, no zacala som si sledovat kalorie a vaha v pohode klesla na vahu pred antikoncepciou). pomohla mi hlavne s hormonalnym akne -- to bol dovod, preco som s nou zacala

anonym_98ada3
Včera o 14:51
@anonym_77e3d8

Brala som v minulosti. Za mna najhorsia aku som kedy mala😁 aka je tvoja otazka? Mozno pomozem

@anonym_77e3d8 chce predat, len jej prispevok vymazali, lebo predaj liekov je trestny

anonym_77e3d8
Včera o 15:02
@anonym_98ada3

@anonym_77e3d8 chce predat, len jej prispevok vymazali, lebo predaj liekov je trestny

@anonym_98ada3 jaj taaaak....tak to nepomozem...tuto HAK by som uz do seba v zivote nedala😆

anonym_4329d3
Včera o 15:12
@anonym_98ada3

@anonym_98ada3 och, tak to teda obdivujem ludi co od niekoho cudzeiho kupia cez internet lieky🙈

anonym_98ada3
Včera o 15:18
@anonym_4329d3

@anonym_98ada3 och, tak to teda obdivujem ludi co od niekoho cudzeiho kupia cez internet lieky🙈

@anonym_4329d3 ja sa im skor cudujem. Ved nevedia ako to bolo skladovane. A vobec, bez predpisu... Ved to im moze skor uskodit. Preto je aj predaj takychto liekov cez internet testny.

anonym_94687f
Včera o 15:47

@natalicenka pre mna to bola druha moja HAK a bola horsia ako ta prva, ale niekedy pred 20 rokmi. Straane sa mi zhrckaveli prsia, akoby opuchnute, strasne som.bola zavodnena z nej, protivna a nemala som vobec chut na sex. Som si kladla otazku, naco to beriem, ked sex vobec nechcem...tak som ju aj vysadila a uz ziadnu potom nebrala. Ale ako mne nesadla, moze inej zene sadnut.