Skúsenosti s antikoncepciou Kenzy - vedľajšie účinky
Ahojte máte niekto skúsenosti s antikou kenzy? Dneska mi ju lekárka predpísala. Viem že každé telo je iné len chcem vedieť či ste mali nejaké vedľajšie účinky 🥰
@osem aj mne ju predpísala, na úpravu cyklu, som už v prechode, tak som zvedava
užívam asi 4ty mesiac a maximálna spokojnosť , skoro žiadna MS ( len ako špinenie )
prvý mesiac som mala strašne PMS aj pleť sa mi zhoršila , ale bolo to len chvíľkové a už je opäť všetko v norme.
užívam asi 4ty mesiac a maximálna spokojnosť , skoro žiadna MS ( len ako špinenie )
prvý mesiac som mala strašne PMS aj pleť sa mi zhoršila , ale bolo to len chvíľkové a už je opäť všetko v norme.
@smejkuskaa ďakujem veľmi pekne,mne to práve doktorka predpísala aby som nemala také bolesti pri menštruácii lebo ja to mám fakt hrozné,zvracanie,návaly tepla silné bolesti a veľa ďalšieho takže som zvedavá,ešte čakám kým príde menštruácia a začínam brať,no bála som sa veľmi keďže to je fakt pre mňa nové🙈
@smejkuskaa ďakujem veľmi pekne,mne to práve doktorka predpísala aby som nemala také bolesti pri menštruácii lebo ja to mám fakt hrozné,zvracanie,návaly tepla silné bolesti a veľa ďalšieho takže som zvedavá,ešte čakám kým príde menštruácia a začínam brať,no bála som sa veľmi keďže to je fakt pre mňa nové🙈
@osem tak na každého platí niečo iné , ja som take problémy s MS nemala , beriem ju výlučne proti otehotneniu a tiež to bolo pre mňa nové 🙂 len treba sa sledovať či niečo sa nedeje z je z nežiaducich účinkov a časom to bude rutina ( tie tabletky ) len treba brať ozaj pravidelne , napríklad ja mám denne upozornenie na telefóne že mám užiť tabletku a nevypnem si to dokedy tak neurobím ☺️

@osem mam uz zopar mesiacov nieco cez polrok to uz urcite je a som maximalne spokojna, slabsie krvacanie, ziadne pms (predtym to bolo strasne), ziadne vedlajsie ucinky (nepribrala som, ziadne zmeny pleti). Doktorka az neverila ze ju fakt uplne bez problemov uzivam.