icon

Skúsenosti s antikoncepciou Mistra

29. mar 2025

Chcem sa opýtať tie čo užívate túto antikoncepciu ako ste s ňou spokojné ? Ja som práve začala a rozmýšľam že ju vysadim. Stále po užití krvácam- 12 deň. Chcela som oddialiť menzes skrz dovolenku no ako to vidím teraz budem aj cez pobyt špiniť. Mate podobne skúsenosti?

sara158
29. mar 2025

Užívala som Mistru 3,5 roka a nikdy som nemala žiadny problém 🙂

autor
29. mar 2025

@sara158 ani pri nasadení?

denisa_deniska
29. mar 2025

Rovnako bez problémy, ms chodila hodinovo-presne, aj trvala presne rovnako..

sara158
30. mar 2025

nie, od zaciatku to bolo v poriadku

malinka158
30. mar 2025

Ja som na zaciatku ziadne problemy nemala. Potom som si tiez chcela oddialit menstruaciu. No nakoniec som krvacala stale aj ked som 7 dnovu prestavku nemala. Dalsie cykly som krvacala a spinila castejsie. Nakoniec som ju vysadila.

autor
30. mar 2025

@malinka158 no pekne, tak sa mam na čo tešiť. A že dovolenka v kľude🤦. To som si rovno mohla pretrpieť menzes, aspoň by som vedela kedy skončí.

malinka158
30. mar 2025

Aj ja som si to vtedy hovorila. Namiesto 4- 5 dni som vtedy krvacala vkuse 10 dni. Po par dnoch som zacala krvacat zase. No u teba to vobec tak nemusi byt

autor
30. mar 2025

@malinka158 a po vysadení si sa ako dala dokopy? Ja už premýšľam ze to vysadim teraz... O dva týždne odchádzame tak možno by to dáko prehrmelo. Trosku som nahnevaná aj na moju doktorku že mi predpísala zrovna tieto lieky. Až po nasadení a po pretrvávajúci krvácaní som si čo to prečítala a je náš viac s týmto problémom.

malinka158
30. mar 2025

Mistru som vtedy prestala uzivat ale dala mi inu Hak vreya. Tu som brala niekolko rokov. Po vysadeni hroza. Menzes mi chodil ako sa mu chcelo, problemy s pletou, strasne padanie vlasov, pribrala som naraz asi 10 kg. Trvalo to cca rok kym sa to vsetko dalo doporiadku

malinka158
30. mar 2025

Jedine pozitivum bolo ze som po vysadeni Hak mala opet chut na sexualny zivot. Dovtedy som bola uplne bez chuti

autor
30. mar 2025

@malinka158 no ja som mala v plane len dva mesiace tak hádam to nebude až také zle😱.

denisa_deniska
30. mar 2025

Ale veď to vôbec nezáleží od samotnej konkrétnej antikoncepcie, ale od tvojho tela, ako na ňu reaguje.
A teda na dva mesiace by som si ju len tak nedávala, zchaosíš telo..

autor
30. mar 2025

@denisa_deniska ja si ju len tak nedávam. Dávam si ju po konzultácii s doktorkou na oddialenie menzesu. Len som nečakala, že bude na mne skúšať niečo nové a pretrvávajúce krvácanie ma prekvapilo.

viviennen
2. jún 2025

Dobry den ak by niekto mal zaujem predam na mesiac jeden balik mistru cena s dohodou .