icon

Skúsenosti s antikoncepčnou náplasťou Evra

zemanova28
19. aug 2025

Ahojte dievčatá chcela by som sa s vami poradiť o Antikoncepcii Evra či ste mali nejaké vedľajšie účinky či náplasť dobre držala. Chcela by som ju vyskúšať ale mám aj obavi keďže ja trpim depresiami aj mám lieky Sertralin dlhodobo uzivam niekedy ked som pod tlakom si zoberiem aj Neurol.Gynekologicka ma odrádza od antikoncepcie.

anonym_3e803f
19. aug 2025

Použivala som Evra náplaste roky a všetko bolo v poriadku, nemala som nežiadúce účinky a náplasť držala dobre. Väčšinou som to nosila na podbrušku. Skúšala som aj na ramene ale v lete sa mi náplasť zošuchovala nižšie. Úplne sa neodlepila ani raz.
Neurol ti predpisuje psychiater? Ak áno, určite sa o hormonálnej antikoncepcii poraď s ním.
Prípadne zváž iné formy antikoncepcie

zemanova28
autor
19. aug 2025
@anonym_3e803f

Použivala som Evra náplaste roky a všetko bolo v poriadku, nemala som nežiadúce účinky a náplasť držala dobre. Väčšinou som to nosila na podbrušku. Skúšala som aj na ramene ale v lete sa mi náplasť zošuchovala nižšie. Úplne sa neodlepila ani raz.
Neurol ti predpisuje psychiater? Ak áno, určite sa o hormonálnej antikoncepcii poraď s ním.
Prípadne zváž iné formy antikoncepcie

@anonym_3e803f áno Neurol mi predpisuje psychiater aj anti depresíva mi predpisuje ona. Nikto mi zatiaľ antikoncepciu neporadil. A už sama neviem čo.

nurse0
Odpoveď bola odstránená
anonym_3e803f
19. aug 2025
@zemanova28

@anonym_3e803f áno Neurol mi predpisuje psychiater aj anti depresíva mi predpisuje ona. Nikto mi zatiaľ antikoncepciu neporadil. A už sama neviem čo.

@zemanova28 kolko mas rokov? Deti mas? Su aj nehormonalne telieska. Alebo partner ech si da ochranu. Ak uz mas deti a dalsie nechces, tak sterilizacia alebo muz vazektomia

beata_k
19. aug 2025

@zemanova28 Zdrzat drzi dobre. Ja som z nej mala migreny. A to ich nemavam.

sofia_sim36
20. aug 2025

@zemanova28 za mňa,neodporúčam… nikdy som nemala problém s depresiou alebo podobne ale po používaní evri hrôza..veľmi zle som na tom bola psychicky

luciasle
2. okt 2025

@zemanova28 mám na predaj ak by mal niekto záujem 🙂

alka221
30. okt 2025

Ahojte zostali mi dve evry, konci v januári tak ju darujem až niekto využije, za poštovné

moni2710
2. jan 2026
@alka221

Ahojte zostali mi dve evry, konci v januári tak ju darujem až niekto využije, za poštovné

@alka221 dobry den zaujem

alka221
4. jan 2026
@moni2710

@alka221 dobry den zaujem

@moni2710
@moni2710 zdravím. Už ju nemám
Len nuvaring mi zostal.