Skúsenosti s HAK Karhleight?
Brala som tri roky, všetko ok 🙂
Brala som ju necele tri roky vsetko ok 🙂 len teraz som ju musela vysadit lebo som mala "priznaky tehotenstva" ....doktor mi povedal ze to mam z HAK co sa stava...tak som ju musela but zmenit alebo vysadit ale to sa stqva ze pp dlhsom case hak prestane sediet
Ahojte. Mám na predaj ak by bol záujem. Balenie na 2 mesiace celé a tretie s chýbajúcimi 7 dní. Cena 15€
Kúpim ak niekomu ostali zvyšné blystre...dakujem
Mám na predaj Karhleight na dva mesiace za 18 eur,ak by bol záujem napíšte 🙂
Mam na predaj 2 blistre za 15€🙂
Ahojte, mam na predaj dva blistre KarHleight, exp. do 11/2022. 15e+postovne
@paulisko ahoj ak sa mozem spytat ake priznaky si mala? Lebo ja ju uzivam tiez a teraz sa mi tiez nezda co sa so mnou deje
@alexandra0211 ja mam napr depky.... zle myslienky atd...beriem ju 2 roky musim zmenit
@denisah1 no u mna sa po 2 rokoch uzivania karhleight objavilo na 22DC spinenie...zacalo to silno a potom to zoslablo do spinenia....dnes je 25DC a uz mam klasicky biely vytok. Okrem toho mam hnacku takze neviem ci mam len nejaky hormonalny vykyv alebo co.....k doktorke sa dostanem az v septembri takze musim cakat.

Kolegyňa mi o nej minule rozprávala, že vraj krvácala aj 3 týždne a bolo jej z nej zle.Ale tak to môže byť z hociktorej antiky.Záleží od toho či ju tvoje telo príjme.