Skúsenosti s laparoskopickou sterilizáciou žien
Ahojte, chcem v ohladnej dobe podstúpit tento zákrok (mam 3 deti a nemozem brat antikoncepciu zo zdrav. dovodov). Máte s ním niekto skusenosti? vysetrenia pred, trvanie, zotavenie, nasledne pripadne tazkosti...
dakujem!
Ja som bola minuly rok na zakroku. Klasicke predoperacne vysetrenie bolo treba. Hospitalizovali ma, urobili zakrok v narkoze a na druhy den ma pustili. Ja som to napodiv zvladala velmi zle, nedokazala som sa na posteli ani poriadne pohnut, vadil mi zavedeny redon, velmi ma to bolelo, ale do tyzdna som sa dala ako tak dokopy. Moj "mily" doktor mal poznamku, ako ine zeny po tyzdni uz behaju maratony 🙂
@katariinam ahoj ja som absolvovala min rok ambulantne, ráno na operacke a okolo 13 uz cesta domov. Predoperacne som absolvovala na internom. Prvý deň žiadne bolesti, dali mi lieky, na ďalší deň mierny tlak v podbrušku a na tretí deň som už ficala. Veľmi to závisí od toho, ako zvládaš bolesť.
@dzescebuly viem ale on nechce .. ale ja chcem 🙂
@3princezne
@nellyuana dakujem!!
Bolest zvládam ok, a idem na jednodnovku..
Este mozno tolko, odvtedy nemate nejake tazkosti? Menstruacia je ok, neotehotneli ste 😂 ze?
@katariinam áno, všetko ok. Neotehotnela som a menzes ok. Aj zákrok ok aj zotavovanie ok. Ale zotavenie mi trvalo nejakých 5 dní, operovali na tuším vo stredu, štvrtok prepustili asi, piatok som doma ešte preležala a bola som vďačná aj za víkend, lebo som bola ešte celkom zomletá. Ak mi povedali v nemocnici, že oddych, nech sa manžel postará, žiadne behanie a skákanie okolo detí, že rany sa hoja, myslieť na to.
@katariinam no mne povedali, ze 1dnovka a po operacii, ze nemozete ist domov, ze az zajtra, ze 1 den je 24h. Tak som bola v soku, lebo doma 1r dieta, co bezo mna v noci este nebolo. To som bola v Kochu v Bratislave. Ale tak aj tak som nevladala ani z postele poriadne zliezt. Inak ziadne komplikacie neskor, ani zmeny
Super baby. Dakujem pekne! Idem zajtra na gyndu, dohodnem sa

@katariinam ja len že nech partner ide na vazektomiu,zákrok rýchly,bez narkózy