icon

Skúsenosti so Zlyndou

ih84
3. jan 2026

Ahojte. Nebrala som antikoncepciu asi 20 rokov (úplne som v tej teme stratená), za tu dobu som porodila 3 deti, a bojovala endometriozou 10 rokov, a dookola dlhé roky kojila, takže v podstate nebol dôvod. Teraz máme 3 deti, a ja stále kojím najmensiu 8 mesačnú, lenže ďalšie deti nechceme, teda som začala teraz na čerstvo brat Zlyndu.
Zaujima ma teda prioritne: ucinky/skúsenosti so Zlyndou čo sa týka kojenia, priberania, menstruacie (pravidelnost, spinenie, krvacanie mimo cyklu).
Ďakujem za odpovede ❤️

mikasa_ackerman
3. jan 2026

@ih84 každému sadne antikoncepcia úplne inak, aj keby ti 100 ľudí odpovie, je to bezpredmetné.

anonym_9aa01a
3. jan 2026

@ih84 Kazda Atb, nici vystelku maternice, teda je to jed .Preto je tak vela rakoviny,,

enmery
3. jan 2026
@anonym_9aa01a

@ih84 Kazda Atb, nici vystelku maternice, teda je to jed .Preto je tak vela rakoviny,,

@anonym_9aa01a Tak toto je moc. Vieš o tom, že atb je antibiotikum a podľa štúdií paradoxne antikoncepcia pomáha proti rakovine v ženskej oblasti?

anonym_d2cca6
4. jan 2026

Mňa, inak zdravu osobu, dostala po neuváženom nasadení gynekológom na istý problém, do nemocnice... Podozrenie na trombozu, vraj z nej to nikdy mať nebudem... Brala som ju pol roka a nikdy viac

ih84
autor
Dnes o 21:46

Ďakujem za odpovede. Riziká poznám. Sme 20 rokov v manželstve, máme 3 deti. Tiež nie som nadšená z užívania antikoncepcie, ale ďalšie deti si dovoliť nemôžeme. Mňa primárne zaujimali skúsenosti so Zlyndou počas kojenia, krvácanie mimo cyklu, respektíve skúsenosti so Zlyndou počas obdobia menopauzi, mám 42 rokov 🙂 aj kojím 🙂 keby niekto mal skúsenosti v podobnej situácie, rada si ich prečítam. Ďakujem ❤️