Skúsenosti so Zlyndou
Ahojte. Nebrala som antikoncepciu asi 20 rokov (úplne som v tej teme stratená), za tu dobu som porodila 3 deti, a bojovala endometriozou 10 rokov, a dookola dlhé roky kojila, takže v podstate nebol dôvod. Teraz máme 3 deti, a ja stále kojím najmensiu 8 mesačnú, lenže ďalšie deti nechceme, teda som začala teraz na čerstvo brat Zlyndu.
Zaujima ma teda prioritne: ucinky/skúsenosti so Zlyndou čo sa týka kojenia, priberania, menstruacie (pravidelnost, spinenie, krvacanie mimo cyklu).
Ďakujem za odpovede ❤️
@ih84 Kazda Atb, nici vystelku maternice, teda je to jed .Preto je tak vela rakoviny,,
Mňa, inak zdravu osobu, dostala po neuváženom nasadení gynekológom na istý problém, do nemocnice... Podozrenie na trombozu, vraj z nej to nikdy mať nebudem... Brala som ju pol roka a nikdy viac
Ďakujem za odpovede. Riziká poznám. Sme 20 rokov v manželstve, máme 3 deti. Tiež nie som nadšená z užívania antikoncepcie, ale ďalšie deti si dovoliť nemôžeme. Mňa primárne zaujimali skúsenosti so Zlyndou počas kojenia, krvácanie mimo cyklu, respektíve skúsenosti so Zlyndou počas obdobia menopauzi, mám 42 rokov 🙂 aj kojím 🙂 keby niekto mal skúsenosti v podobnej situácie, rada si ich prečítam. Ďakujem ❤️

@ih84 každému sadne antikoncepcia úplne inak, aj keby ti 100 ľudí odpovie, je to bezpredmetné.