icon

Špinenie pri používaní antikoncepcie Drovelis

8. apr 2025

Ahojte. Nemali ste niekto podobné? Už 5 mesiacov berem tabletky drovelis,vôbec som nemala žiadne problémy z toho a teraz v strede cyklu som začala špiniť. Mám hneď vysadiť alebo mám ten blister pokračovať? Môj gynekológ je na dovolenke za to pýtam tu. Ďakujem.

ivik4
8. apr 2025

Prve 3 mesiace ano , mala. Je to aj v poriadku, potom to prestalo a uz odvtedy nemam ani ms. Dlhsie uz asi nie, mozno Ti nesadla. Pockaj na doktora. Uz by som ju normalne dobrala

autor
8. apr 2025

Ešte dodám,že od včera berem aj zinkorot. Neviem či má súvis.
Dnes presne o 12-tej mi začala strašne točiť hlava,bolo mi na odpadnutie a tiež mi bolí podbruško a od vtedy špiním…

janula2511
8. apr 2025

@ivik4 od 4mesiaca nemáš menštruáciu?

ivik4
8. apr 2025

@janula2511 nemam

sisa217
10. feb 2026

Ahojte, uzivam uz 2. Mesiac drovelis a po pohlavnom styku mam spinenie, resp. uz pocas styku je vidiet krv..mali ste to tak aj vy? Upravi sa to? Dakujem

minaminaminamina
12. feb 2026
@sisa217

Ahojte, uzivam uz 2. Mesiac drovelis a po pohlavnom styku mam spinenie, resp. uz pocas styku je vidiet krv..mali ste to tak aj vy? Upravi sa to? Dakujem

@sisa217 ahoj, ja som prvé štyri mesiace mala spinenie vkuse, už to išlo aj na nervy,mala som povolený pohlavný styk od gynekologicky ktorá ma sama upozornila ze sa spinenie môže vystupňovať,je to velky nátlak takze je to ocividne. Najlepsie to vydrzat aj keď budu chvile kedy sa to vydrzat nebude dať,vydrz. Po 4.mesiacoch úplne v poriadku všetko,menstruacia pravidelne chodí aj odchádza kedy má. Žiadne spinenie.