Sterilizácia po druhej sekcii
Tí, ktorí ste boli hore počas operácie, trvala operácia so sterilizáciou dlhšie?
Dalsie dieta uz urcite neplanujeme, a mimochodom máme este zmrazené embryá.
(druhé bábo sa podarilo prirodzene). Velmi zvazujem tuto moznost. Mohla by som mat klud na cely zivot.
Nebolo to dlhšie, možno dve tri minútky. Neľutujem, dala som si to urobiť pri tretej sekcii
Ja som nad tym pri druhej sekcii rozmyslala a ked som sa informovala u svojho porodnika ako co, ci to trva dlhsie a on zhodnotil "ani nie, to je raz dva"... Nakoniec som si to rozmyslela, lebo som si hovorila, co ak by som chcela este tretie..takze neviem nakoľko bolo to jeho "raz dva" presne :D
Ja som nad tym pri druhej sekcii rozmyslala a ked som sa informovala u svojho porodnika ako co, ci to trva dlhsie a on zhodnotil "ani nie, to je raz dva"... Nakoniec som si to rozmyslela, lebo som si hovorila, co ak by som chcela este tretie..takze neviem nakoľko bolo to jeho "raz dva" presne :D
@anonym_72e43e neolutovala si to? Ja 3. urcite nechcem aj tak velmi zvazujem to, hlavne zo zdravotnych dovodov. Bojim sa zasachovat do dobre fungujuceho organismu
@anonym_72e43e neolutovala si to? Ja 3. urcite nechcem aj tak velmi zvazujem to, hlavne zo zdravotnych dovodov. Bojim sa zasachovat do dobre fungujuceho organismu
@tl999 tak momentálne ma najmladšie pol roka, kedy ozaj nechcem dalsie. Su dni ked je to hrozne tazke s dvomi (starsia ma takmer 4 roky) a vtedy si hovorím, mohla som sa dat sterilizovať, isto tretie nie.. Ale su aj krasne dni, ked si poviem, ze oj dame aj tretie casom... Takze zatial som rada, ze som si to rozmyslela, pretoze stale mam v sebe, ze mozno tretie ano.. Ale kebyze nahodou isem tretie, uz sa dam isto, 4 deti by som uz nedala :D

@tl999 je fajn sa dať hneď aj sterilizovať pri sekcii a bezplatne, no ja som bola v celkovej narkóze, no predpokladám, že to trvá dlhšie