Tabletka Apreg po zlyhaní kondómu: Aké sú skúsenosti?
Ahojte, ospravedlnujem sa, že to musím písať až sem, ale som dosť vystresovaná a potrebujem poradiť.
S partnerom sme mali chránený sex s kondómom v sobotu 20.1.2024 avšak bohužial sa nám zošmykol - netušíme kedy, ale neurobil sa do mňa (resp. vraví, že určite vytiahol načas ale potom tam bol stres, že kde je kondóm, takže je to take na 95%). Tabletku PO - apreg som zobrala do 25 minút. Počítala som si aj plodné dni, kedďže mám rozhádzaný cyklus - 1 mesiac mám 30-33 dňový, ďalší mesiac 50-53 dňový, a ani tak ani tak mi nevyšli plodné dni/ovulacia na toho 20.1.24.
Avšak som v takom strese, že nedokážem existovať. Niesom nezodpovedné decko, s partnerom sa poctivo chránime, toto bola veľmi neočakávaná situácia.
@gabika0825 akooo vieš :( akože tiež si myslíme, že nie. pretože preberáme tu situaciu dookola - hlavne ja samozrejme. A prišli sme nato, že bez kondómu bol vo mne možno necelu minutu, tak sa to proste blbo zbehlo, že vošiel do mna cca dve minutky s kondomom predtym ako vytiahol a zistil, že nemá kondom a až potom sa urobil. Ale no neviem, vždy sa robí mimo mňa, a vždy až par sekund potom ako vytiahne, ale ci pana chovám sa ako nezodpovedná 15ka. Proste stres mám z toho, že či sa začal robiť vo mne aaž tak vytiahol alebo sa urobil mimo mňa. Ale taktiež plus kvapočky lásky, ale tým, že len chvilku bol vo mne bez kondomu...no proste už priliš premýšlam, aj tu som sa príliš opustila, ale tak musím aspon niekde, lebo už to psychicky nezvládam
@kvetinka53 podľa mna nad tým strašne premyslas a tým pádom si to privolavas. Nebudeš tehotná, zobrala si si tabletku a keď tvrdí že to nešlo dnu tak sa nemáš čoho obávať. Ja s mojim nepoužívame ochranu lebo sme zmierený s tým že keď niečo take ako tehotenstvo príde tak pride, ale ani raz za ten cely čas sa nestalo že by som s ním otehotnela. A to mi sme taký že si nedávame nejaký veľký pozor. Takze sa ukľudni.
@gabika0825 praveze sa utesujem, ze sa urobil von, ze je to “v bezpeci” alebo ako to mam nazvat, inak by som sa uz psychicky zrutila😃 ale kazdopadne dakujem za psychicku podporu
@kvetinka53 nerozmyslaj nad tým už, nerieš to, take veci sa stavaju žiadna ochrana nie je na 100%, jedine nemať sex vôbec

@kvetinka53 prosím tá prestaň stresovat tehotná určite nebudeš 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈