Tabletka po a cyklus
Vzala som tu tabletku po, mám niečo očakávať že sa mi zmení cyklus Alebo niečo? Prepáčte že sa pýtam niečo také anonymné ale nemám odvahu povedať svoje meno.
Ta tabletka po,je vraj velke svinstvo,nemam s nou skusenosti,ani nikdy by som ju neuzila.Na buduce radsej ochranu,antiku alebo ine..
Môže i nemusí...
Ja som ju vzala 2x. Prvý krát som mala návaly, fest to mnou mávalo, druhý krát v pohode. Cyklus nabehol normálne. Niekomu to rozhádže práve cyklus. Bolo to s odstupom pár rokov a zrejme teda aj iné tabletky ... Je to svinstvo, preto je to núdzová antikoncepcia.
To ešte neskončili prázdniny? Trtkať 2x denne to vie, chlastat to vie. Dokonca aj prístup na web to má. Ale prečítať si niečo je už nad mentalne schopnosti...
Mala som ju raz a nic.ziadne stavy ziadne zmeny normalka akoby nic
@stary_ujco áno jasné dá sa prečítať na internete ale ja chcem skôr skúsenosť niekoho 🙂
Moja skusenost je ze som ju zobrala po 4 hodinach od sexu a nespravilo to vobec ze nic mam zdraveho 7 rocneho syna ;) na ich stranku som pisala ze mi vobec nezabrala ze nechapem ako je to mozne ze maly ma uz rok a pol ( vtej dobe mal ked som to tam pisala) a ich odpoved bola ze som to percento zien na ktorych ta tabletka nezabera. Proste v tom zmysle ze ani to nieje 100%. Ja mam proste ten organizmus taky ze jednoducho to so mnou nespravilo vobec nic a malemu tiez nie. Obidvaja zdravi ale teda tolko k tabletke "Po" z mojej strany.
Mali by zakázať tie tablety lebo ženy ich očividne jedia ako lentilky a ani netušia čo im to môže spôsobiť
Tento bordel ťa môže úplne pokaziť modlí sa aby si mala vôbec niekedy dieťa 🤦🏻♀️ cyklus ani nehovorím už to nebude čo bolo 🤷🏻♀️